Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Öregek! Mi a véleményetek a...

Öregek! Mi a véleményetek a mai fiatalokról?

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 17:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
34%
Hát én nem vagyok öreg de én is megírom a véleményem. A mai fiataloknak szerintem kérne tanulniuk udvariasságot. Egy szóval a véleményem szerintem a legtöbb mai fiatal el lustult udvariatlan csak magára figyelő ember. De nem mindenki ilyen...
2024. máj. 29. 18:12
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Definiáld: mi az "öreg" és mi a "fiatal" értelmezése nálad!
2024. máj. 29. 18:13
 3/13 47. ***** válasza:
76%
Ami az én szememben változás, hogy mikor gyerek voltam, igénytelen, elhízott pasik mellett csinos feleségek mentek. Ma kisportolt, ápolt srácok mellett, tehenek sétálnak.
2024. máj. 29. 18:19
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Rengeteg lehetőségük van, ami a mi fiatal korunkban nem volt, a többségük mégse él ezekkel a lehetőségekkel, vaknak és hülyének tetteti magát.
2024. máj. 29. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

27vagyok…szerintem nem öreg..viszont ahogy írták egy kis alap kúltúra ràférne a mai taknyokra..kis akarat,büszkeség,tartás..?

Nameg a regula :D az piszkosul

Általánosítok most de a java siheder szerintem ÉLETÉBEN nem kapott egy nevelő jellegű pofont sem…bem hogy helyrerakják..már attol sírnak ha valaki üzenetben megkínálja őket….hát milenne ha egy sallert kellene elszenvedni?most vagy én vagyok maradi nemtudom…de mikor én 10en évesen mentem haza az éjszakábol,megállított a rendőr mindenekelőtt 1pofon

Honnan?hova?kivagy? Hazafelé

Vagy amig még nevelődtünk a tisztelet meg a kicsit jobb modor felé és valakit valamit rongáltunk,szivattunk és odajött egy tőlünk idősebb és elpics@zott minket..ok felháborodtunk de tudtuk hogy miért is kaptuk aztán leszoktunk a hülyesègről és màra énis aztteszem…

Példa

Este egy kis trafikbódét 3an rugdostak..hàt ok..

Aztán az eggyik egy téglát készült beiktatni az üvegen,odaszóltam hogy gyerekek ezt necsináljàtok elég vicces ahogy itt kinlódtok de betörni nemkéne,jönnek mennek az emberek dolgozni reggel annyi ideje van hogy megvegye a kis kávéjàt itt és menjen dolgozni aztán nem mert ti betörtétek…hah és nem hogy felháborodva szidalmazva elmentek hanem nekemjöttek 2kapott egy egy “az anyád istenit”pofont a 3.elment a trafik épmaradt aztán reméllem a 2csíra megbeszélte a 3.-al hogy tényleg nemkell ilyet csinálni…

De most visszagondolva kellet volna 2-2pofon és megüzenni hogy adjanak a haverjuknak is belőle…

2024. máj. 29. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, öregnek minösülök-e, 67 éves vagyok, de nem érzem magam ettöl még öregnek.

A mai fiatalok meg opyanok, mint minden korban az akkori mai fiatalok, a begyepesedett öregek nem tudnak rugalmasak lenni, a múltban élnek, ahelyett, hogy haladnának a korral, és csak kötözködni tudnak.

A fiatalok mindig mások voltakl, mint a felnöttek/öregek, enélkül még mindig a fán ücsörögnénk, mert az a hagyományos, megszokott. A fiatalok a lázadozással változásokat generálnak, ami sokszor kezdetben túlzó, idövel valamennyire lehiggadnak, de a társadalom közben tett egy nagy lépést elöre, ami idövel természetes lesz mindenkinek.

Aztán jön a következö generációs mai fiatalság és újra elöbbre viszik az egészet egy lépéssel

2024. máj. 29. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Gyerekkoromban nem voltak drogok. Ma minden 2.tini minimum cigizik, drogoznak, dührohamosak meg b.zik, 2 iskola (egyik általános, másik szakiskola)és egy intézet mellett dolgozom.

Amit látok rajtuk, a totális reménytelenség kilátástalanság.

2024. máj. 29. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

*Ja és hol mentő jön hol rendőr, hol bilincsben viszik el vagy hozzák a gyereket, hol magát akarta kinyírni nem egy, gumiszobájuk is van.

Amit latok arra azt mondanám nekik már most kapa. Életük nem lesz soha.

2024. máj. 29. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Énis egy intézetben dolgozom

Elmerokik az egyik épületben de ott inkább idősebbek középkorúak vannak a másik meg az elvonó…na ott tőlem fiatalabbak is vannak zömmel (27vagyok)

Egy részén igen a kilátástalanság látszik másik része kútbaesett S-es öngyilkoshajlamúak megint másik része meg totálisan úgy érzi jol magát

Van 1szoba ott élik mindennapjukt és nekik ez megfelel elérték életük maximumát…

Régen nemvolt drog..ezz nemigaz volt akkoris bőven mindig is volt meg lesz..nemvolt ilyen jellegű információ-áradat mint manapság..

27vagyok

Nagyonsokminden narkotikumot kipróbáltam ittam rendesen az anfetaminon 3-4évig rajtavoltam aztán máig áldom az idősebb társaságomat hogy segítettek abban hogy rosszabb ne legyek… s magamat is hogy egyik naprol a másikra felhagytam mindennel..olyan szinten hogy manapság sört is heti,kétheti 1x mikor kidolgoztam magam megiszok egy sört esetleg társaságban pár sör és a kötelező koccintós nekem elégvolt s ittvagyok szakácsvagyok :D igaz nem egy elit étterem szakácsa,hanem egy gyógyis elvonón de tudok kreativkodni főzőcsoportot tartok akik akarnak

Jövőre házépítés (saját)

Szóval nemlehet minden hibát valmire hárítani…a környezet,nevelés,társaság és maga a személy..ezek határozzák meg szerintem hogy kiböl mi lesz..

2024. máj. 29. 20:00
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

Csak a szokásos:

"Én, egyedül én építettem fel a fél-, ha nem is az egész országot, tehát már tettem le az asztalra valamit"; "A mai fiatalok nem tudják, mi az a munka: csakis a számítógép és társait tudják nyomogatni. Abból meg semmi (látható) munka, eredmény nem lesz"; "Én vótam katona".

2024. máj. 29. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!