A férfiak szeretik ha egy nő úriembernek tartja őket, ez imponál nekik?
Figyelt kérdés
Miért?2024. máj. 25. 23:25
1/11 anonim válasza:
Jól esik, ha az értékeim, viselkedésem, eredményeim miatt úriembernek tartanak, mert ez elismérésnek számít.
2/11 anonim válasza:
le se szarom a véleményüket,független vagyok és erős nem érdekel mit gondolnak.teszem a dolgom és minden rendben van.
3/11 anonim válasza:
Nem ha egy nő. Hanem ha a párom. A többi nő mindegy.
4/11 anonim válasza:
Nyilván szeretik. DE! A nők unalmasnak tartják az "úriembereket". Ám miután jópárszor pofára estek az "izgalmas" pasikkal, neadjisten hozzámentek egyhez és el is váltak utána jó eséllyel megtanulják értékelni, ha valaki az.
5/11 anonim válasza:
Régen imponált, és divat volt.
Manapság vannak a feministák, tömegével, akik harcolnak tűzzel vassal a férfi-nő kapcsolatok ellen.
Így a jelenség, mint "úriember", gyakorlatilag kihalt.
6/11 Noren1989 válasza:
Nem igazán számít számomra.
A helyzet az, hogy hiába úriember valaki, ha nem lehet rá számítani, nem látja el napi teendőit.
7/11 anonim válasza:
Ha úriemberként viselkedem vele, akkor jól esik, ha ezt észreveszi egy nő.
8/11 anonim válasza:
Régen tetszett, mert anno díjazták a csajok, ha előre engedtem őket bárhol.
Nos 2024-ben, ezt alapból elvárják, és nem úri ember vagy számukra, csak egy papucs.
9/11 anonim válasza:
Nem ebben mérném az értékem,ha így neveznének.Az úriemberség nekem kicsit megjátszott dolog.Nem szoktam bunkó lenni,csak ha velem is az egy nő,nekem ez így elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!