Nagyon furcsa ha valaki szereti az esős időjárást?
Figyelt kérdés
máj. 25. 16:23
11/15 anonim válasza:
Az egyik válaszoló olyan romantikusan leírta, hogy már szerintem az is szereti, aki eddig nem.
12/15 anonim válasza:
Abszolút nem találom furcsának, vagy akkor maximum én is az vagyok. Ugyanis nagyon szeretem az esőt, az illatát, a hangulatát, és az sem okoz gondot, ha esőben kell sétálnom, utaznom.
13/15 anonim válasza:
Én imadom
Főleg ha egész nap itthon vagyok.
14/15 A kérdező kommentje:
2-es
Csak azért gondoltam hogy ez furcsa,mert körülöttem átkozodik minden ember ha esik az eső.
máj. 26. 17:34
15/15 anonim válasza:
Nekem eléggé fura, ki szeret már bőrig ázni és utána úgy ülni egész nap? Nekünk ráadásul beázós a tető is sajnos, így extra stressz az egész.
Nyilván kell a növényeknek az eső, de egy ideális világban csak éjjel esne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!