Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek, ha egy férfi 180...

Szerintetek, ha egy férfi 180 cm, akkor a vele kb. egy magas (csak kicsivel alacsonyabb) lánynak lehet ezzel baja vagy bejöhet neki így is?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok a témában esetleg?

máj. 23. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

A 180 cm magasnak számít, ne aggódj. Akkor kéne aggódnod, ha mondjuk 160 cm lennél, de sztem az sem fer a nőknél, hogy szelektálnak. Én is pici vagyok a 163 cm-mel, férjem 186. Én szeretem, hogy magas, de mikor egymás mellett látom magunkat kívülről, mindig rácsodálkozom, mekkora a különbség. Simán beleférne egy 170 cm-es pasi az én magasságomnál.

Volt 194 cm-es párom is, az már szörnyű volt, állandóan le kellett hajolnia hozzám. :D

máj. 26. 21:34
 12/18 he84 ***** válasza:

Hát 6-os válaszoló, én nőként a barátommal nem a pénze miatt (nem gazdag) és nem is a külseje miatt jöttem össze, hanem a belső jelleme miatt. Nem főleg a pénz számít sokaknál, az már más kérdés, hogy te sajnos főleg ezt tapasztaltad, ettől még nem így van.

És 7-es válaszoló, azért ennyire nem fontos szinte csak a külső, a belső is bőven számít, pláne hosszútávon. Kissé eltúlzod.

jún. 1. 00:24
 13/18 anonim ***** válasza:

12.

Én örülnék neki, ha csak eltúloznám, de sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja.

Ha a külső nem annyira fontos, akkor miért nem szól hozzám a kutya se immáron közel 4 éve ?

És megjegyzem, hogy azért annyira nem rossz a helyzet velem, de tény, hogy nem vagyok 10 pontos.

Régebben azt mondták, hogy ha nem akarsz, előbb utóbb akkor is belebotlassz valakibe.

Hàt, nem tudom.

7#.

jún. 1. 03:57
 14/18 he84 ***** válasza:
100%
Akkor sem a külső a legfontosabb 13-as válaszoló, ha ez így lenne, akkor sokkal több ember maradna egyedül sokáig. A kisugárzás, a hozzáállás és a belső jellem az, ami igazán fontos és a legjobban ezek számítanak, hidd el. Tehát vagy nem annyira jó a kisugárzásod és a hozzáállásod, amit sokan minimum tudat alatt megéreznek rajtad, így inkább nem barátkoznak, esetleg te sem nyitsz annyira, vagy sajnos rossz, felszínes (akik főleg, vagy csak a külsőt nézik) emberek között keresgélsz, akik kényesek, túl válogatósak, már bocsi, vagy talán mindegyik igaz lehet. A 10 pontos ember ritka és tökéletes nem létezik. Én nő létemre például nem vagyok szép, hanem kicsivel átlag alatti, fiús is vagyok, mégis már 4-5 éve van egy nagyon rendes, megértő barátom, aki nem főleg a külsőm miatt szeret. De nem csak emiatt mondom amiket. Eleinte nem annyira jöttem be neki baráti szimpátiánál többre, de mivel adott még esélyt és kíváncsi volt, meg még nyitott is, így rájött, hogy olyan több téren is jó vagyok, tud vonzódni stb.
jún. 18. 23:46
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

14.

Igen igazad van, valószínű, hogy a kisugárzásommal, és az önbizalmammal is probléma van. Ezzel tisztában vagyok.

Sajnos az a baj, hogy ha az ember régóta egyedül van, akkor eléggé elkeseredik, és ez sajnos kiül az ember arcára, viselkedésére, és ez nem jó.

Ha kissebbség èrzése, és önbizalom hiánya van valakinek, sajnos azt is könnyen kiszúrjàk.

Sajnos most már több mint 3 éve vagyok egyedül és így nehéz eljátszani, hogy hú de milyen boldog, vidám fickó vagyok.

Ilyenkor már inkább elkezd az ember egy kicsit félni a nőktől.

Nem érti az ember, hogy vajon miért ennyire nehéz kapcsolatot teremteni nőkkel. Úgy gobdolja szcember, hogy a nők fölsőbbrendű teremtményei a földnek.

Egy idő után ez teljes elkeseredéshez vezet, és nehezen látja az ember a kiutat.

Volt, hogy én már az öngyilkosság gondolatával foglalkoztam, pedig a társon kívül mindenem megvan. Ezért nekem nem éri meg öngyilkosnak lenni. De minden vagyon, és minden amid van, az hiábavaló, mert nem az a a legfontosabb.

Szerintem a társ ma a legfontosabb, mert bármi baj van, ha van valaki melletted, akkor minden sokkal könnyebb.

13#

jún. 19. 01:10
 16/18 he84 ***** válasza:
Értelek 15-ös válaszoló, na akkor jól sejtettem, hogy mégis a kisugárzásoddal, a hozzáállásoddal van a baj. Én nőként évekig sokáig voltam pár nélkül egyedül, mégse volt az, hogy elkeseredek és hogy öngyilkos akarok lenni. Bár mondjuk én sokáig nem törekedtem rá, aztán idővel néha igen, de nem mániákusan és nem fő célként tekintettem rá. Ha valaki görcsösen szeretne társat, azt is megérzik és az se jó, mert az is ront az eslyeken. Tudom jól, hogy mondani könnyebb, de először meg kéne tanulni egyedül boldognak lenni, ám igazából és nem megjátszva azt, főleg hogy idővel az is kiszúrható, vagy legalább kissé gyanús lehet, meg hát hazugságban megtéveszteni másokat nem jó. Nem a teljesen 100%-os boldogságra gondolok, az eléggé ritka, semmi és senki se tökéletes, én se voltam teljesen boldog. Hmm, hát ez a társ a legfontosabb, mert ha baj van, ott van melletted és minden könnyebb. Ne haragudj, de ez kissé olyan, mintha csak azért akarnál társat, hogy kihasználd és csak segíteni legyen ott neked. Ha netán így állsz ehhez hozzá, akkor az szintén nem jó.
jún. 21. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

16.

Jól látod a dolgokat, mindenben igazad van. Nálam valóban a görcsösséggel, a nagyon akaràssal, az önbizalom hiánnyal van a gond.

Egy azonban biztos.

Az utolsó mondataid szerencsére nem állják meg a helyüket.

Isten ments, hogy én kihasználjak akár csak egy nőt is. Ennél sokkal jobban fogom a társam tisztelni.

Én jelenleg is teljesen önellátó vagyok.

Mosok, főzök, takarítok.

Mindent tudok, és mindenem megvan./ Ezért mondtam, hogy az öngyilkosság nem igazán opció./

Nem házvezető nőt, nem konyhalányt, nem cselédet keresek. Szó nincs róla.

Sőt. Arra törekszem, hogy minél kevesebb teendője legyen.

Úgyhogy ezt kivéve mindent jól látsz. Az egyedüli boldogság már kicsit bonyolúltabb dolog. Az sajnos nekem nagyon nehéz.

Nemrég beszéltem valakivel, nem itt, hanem valódi személlyel.

Ő egyedüli nőként, kirándulni jár, moziba, szinházba, strandra, stb.

Na nekem ez nem megy.

Bárhova megyek, mindenütt boldog párocskákat látok.

Ez a látvány elkeserít.

Nem vagyok irígy, de látom azt, hogy milyen csodálatosan is lehetne élni.

Ha elmegyek egy kirándulásra egyedül, ott boldog párok lesznek, én meg kullogok a sor végén egyedül.

Nagyon megalázó, ha valakinek nincs párja. Azt szerencsétlennek, mujának, esetlennek tartják.

Én a vidéki rokonaimnak is azt hazudtam, hogy van Pesten társam, hogy nehogy azt higgyék, hogy meleg vagyok. A lakóházban ahol lakom, sajnos már ilyet is hallottam. Nemrég mondták az erkélyen amikor jöttem haza, hogy megjött az öreg b@zi.

Sajnos nagyon nagy szégyennek számít az, ha egy férfinek nincs nője.

Szégyen, és megalázó.

Egy férfi mindenképp kevesebb azoknál a férfiaknál, akik mellett van nő.

Akinek van, az nem tudja, mennyire iszonyatosan nehéz ma egy nőt

megcsípni. Ne is tudja meg. Nem kívánom még az ellenségemnek sem.

15#

jún. 21. 10:22
 18/18 he84 ***** válasza:
Azért hittem azt és mondtam azt, hogy kissé olyan, mintha azért akarnál barátnőt, hogy majd kihasználhasd, mert úgy fogalmaztál, hogy azt is lehet belőle érteni. Már kezdem érteni mi itt a baj. Te abban a tévhitben vagy, hogy egy féefi valódi és teljes értéke akkor van meg, ha van barátnője is. Ez nem így van, nincs ebben semmi szégyen, se alázás, ne hidd el ezt a buta tévhitet. Na meg ez is félreérthető, mintha a barátnő egy férfi büszkeségi trófea lenne, még hogyha te nem is annak gondolod. Az a baj, hogy félsz mások mit szólnak és részben emiatt görcsölsz rá az egészre, amit nem kéne. Tojd le ki mit mond és gondol, tanuld meg a kellemetlenkedőket ignorálni és levegőnek nézni, vállald fel magad egyedül is. Ha valaki nem tud sehogy boldog lenni soha egyedül, ott valami nem stimmel, már bocsi. Nem szabad elvárások szerint élni. Hiába mondod, hogy nem vagy irigy, mert az elmondásodból igenis az vagy, csak nem ismered be, vagy pedig féltékeny vagy másokra. Az meg, hogy hazudtál másoknak, hogy van párod, az szintén nagyon nem helyes, ne hazudj senkinek. Mi lesz például, ha arra kér az, akinek hazudtál, hogy mutasd be neki őt, szeretné látni? Talán újabb hazugság? Lásd be, hogy ez nagyon nem jó. Na meg így, ha lesz valakid, hogy bízhatna meg benned? Ha másoknak hazudsz, sajnos lehet, hogy néha neki is fogsz, ha netán úgy alakulna, ami már nem jó. Ismerek olyan férfit, akinek nagyon régóta nincs barátnője, nem is akar és ettől semmivel nem kevesebb, nem ia megalázó neki és ő ettől nem kevesebb. Ha barátnő nélkül valaki egy férfit melegnek néz, az őt minősíti, az ő szegényes és felszínes hozzáállását, nem pedig téged.
jún. 29. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!