Miért jönnek mindig azzal, hogy "Nem zavar, hogy itt gyerekek is vannak?!?" A 16-17-évesek még pici gyermekek, kik csak minimaxot néznek? 🤔 Vagy ilyen úri anyák vannak?
Veled ellentétben én tényleg karatéztam, ami egy önvédelmi sport és jól megmozgat. Kétlem, hogy valaha csináltad volna, de akkor megkérdem, hogy milyen ágban vagy, illetve hanyas dan-ban?
Illetve karatéztál, de annak az alapelveit és filozófiáját se tartod be? Ugyan kérlek.
Kérdező
Most komolyan tizenkilencre lapot húzol, próbálod lekerekíteni a kiszámolóst egy jó pentaton langyibár sanzonnal? Én nem mondom, hogy nem stílus, én azt mondom, proletár bunkó stílus. A stílus valahol ott kezdődik hogy nem trágárkodsz, de a normális írás is bármikor beljebb visz a normális stílusba, mint a bunkózás.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Tényleg ilyen megnyilvánulásokkal kell szétszemetelni az oldalt? A linkelt kérdésre, és a jelenlévőre is értve.
#16 Kamu kérdések:
Amit belinkeltél, meg ez is.
A linkelt kérdésnél:
2/11 A kérdező kommentje:
[...] "☝️ Magyar Péter vett nekem egy másik új Okostelefont. 😏😏😏😏" [...] Úgy kamu, ahogy van az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!