Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mad max furiosát miller...

Benhur1959 kérdése:

A mad max furiosát miller feminista nyomásra találta ki?

Figyelt kérdés
máj. 20. 19:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igen, már a Fury Road-ban se Max volt a főhős, konkrétan Charlize Theron filmje volt...
máj. 20. 19:18
 2/27 anonim ***** válasza:
13%
1,igy lett beadagolva a nézőknek,ez a média agymosás
máj. 20. 19:22
 3/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem, elvégre Furiosa karaktere mindig is erős és intelligens nőnek volt megírva, aki megállja a helyét a Mad Max kaotikus világában.

Csak azért, mert egy filmben egy jól megírt nő a főszereplő, még nem kéne ellenséget látni a műben.

máj. 20. 20:22
 4/27 A kérdező kommentje:
Jo,de mért most készül belőle film,mért nem 79 ben volt furiosa?
máj. 20. 20:44
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanazért, amiért 1979-ben Immortan Joe és Nux sem léteztek még. Az új filmek új karaktereket hoznak magukkal; természetes része a világépítésnek és annak bővítésének.
máj. 20. 20:49
 6/27 A kérdező kommentje:
Leginkább női karaktereket
máj. 20. 20:58
 7/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyetlen női szereplő kapott igazán főszerepet, a többi mind mellékkarakter volt, akiknek szerintem a nevére sem emlékszel.
máj. 20. 21:02
 8/27 A kérdező kommentje:
Mint mondtam lassan adagolják,nézd meg milessz 10 év múlva
máj. 20. 21:04
 9/27 anonim ***** válasza:

Miért, mi lenne? George Miller csinál még egy filmet, amiben már kettő nő kap jelentős szerepet? Ó, a horror!

Mégis milyen nő bántott meg, hogy ennyire gyűlölöd a nőket, hogy a jelenlétük egy filmben már ennyire feldühít?

máj. 20. 21:06
 10/27 A kérdező kommentje:
Furcsállom hogy eddig nem igy volt,most mi történt pár éve,nem értem
máj. 20. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!