2/10 anonim válasza:
A legjobban. Óriási az empátia bennem. Sőt! Túl sok. Visszaélnek vele. Mégis ugyanolyan vagyok a következő pillanatban, vagy alkalommal.
3/10 anonim válasza:
Nem. Nagy az empátiám, így kihasználható vagyok...
4/10 anonim válasza:
Nem. Soha nem bántottam senkit, sőt igyekszem segíteni, mégis egy undorító féregnek tartom magam, bizonyos okokból. Amúgy sztem klasszik “jó ember” nem létezik.
5/10 anonim válasza:
Nem, mitől lennék már az?
Átlagos vagyok aki nem rossz, de jó sem. Nem is törekedek erre.
6/10 anonim válasza:
Magam inkább az "átlagos" és "jó" közé sorolnám.
Szándékosan sosem ártottam senkinek sem, sosem bántottam senkit sem, és amikor tehetem, segítek másoknak. Azonban nem mindegyik gondolatom lehetne felcímkézni a "jó" jelzővel, és vannak köztük olyanok, amik szerintem egy kiegyensúlyozott emberben aligha fordulnak meg.. szóval ezek miatt nem nevezném magam kimondottan jónak. Hiába nem kívánom senki halálát.
8/10 Senior Séf válasza:
Jó adag egészséges önbizalom dolgozik bennem, így talán ennek a kérdésnek a megválaszolása nem az én tisztem.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk, hogy a jó felé hajlok. Nincs bennem kimondott rossz indulat bár néha hirtelen haragú vagyok de hamar elmúlik. Odafigyelek a közelemben élőkre és segítek nekik ha valami gondjuk van, viszont csak azoknak akikről úgy gondolom, hogy megérdemlik. Kihasználós embereket messzire kerülöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!