Mire utal az, ha valaki büszke a magasságára? Olyannyira az, hogy lekezelően, arrogánsan viselkedik a nála alacsonyabbaknál. A 220 centiméterével királynak érzi magát.
Tkön kell rúgni, rögtön nem lesz olyan nagylegény. 😉
Amúgy idióta az ilyen.
Nekem is van 198 cm magas haverom, tök normális srác, csak legalább félfejjel kilóg a csapatból.
Első válaszoló,
Ő pedig vállal lóg ki a sorból. Sőt, sok esetben csak a mellkasáig érnek az emberek.
Második.
Ez könnyen lehet.
Vannak azok az emberek, akik minden különösebb ok nélkül bunkók és beképzeltek.
De az is lehet, hogy azért fitogtatja ezt a tulajdonságát, mert máshol komoly hiányosságai vannak.
Nagy eséllyel nem egészséges, rövidebb lesz a várható élettartama. Idővel gerincbaja lesz a magassága miatt, meg nagyobb az esélye szívbajra, rákra is.
Meg folyton figyelnie kell, be ne verje a fejét mindenhova.
Nem akkora öröm nagyon magasnak lenni. Én csak 180 vagyok, nőként, de a gerincbaj stimmel, a fél családom ráktól halt ki, néha beverem a fejemet.
Ez a baja is lehet a 220 cm-es embernek:
Az illető nem szenved gigantizmusban, arányosak kezei-lábai, arányosan magas. Nagyon jó fizikai egészségnek örvend.
Nem kell bottal járnia sem.
7-es: Előfordulhat, hogy szerencsés és nem beteg. Ilyenek pl. a Klicsko fivérek, de ők "csak" 200 cm körüliek.
Az ismerősödbe amúgy nem látsz bele. Lehet rejtett baja is. Mindenesetre a fejével biztos van baj, mert olyasmire büszke, ami nem az ő érdeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!