A férfiak pusztulását kívánó nők tisztában vannak vele, hogy akkor megszűnne az insta profiljuk?
Figyelt kérdés
2024. máj. 15. 11:23
11/16 anonim válasza:
10.: sajnos én már találkoztam a ferfiak pusztulását kívánó elmebeteg nővel. Nagy az Isten állatkertje.
12/16 anonim válasza:
7-es egy régóta itt ténykedő ilyen versenyző, többször találkoztam a hasonló gondolatmeneteivel.
Valami nagyon félremehetett nála...
Mennyivel egyszerűbb egy anonim fórumon gyűlölni a férfiakat, mint tenni az életében a megoldásért.
Szomorú, hogy rengeteg nő használja ilyenre ezt az oldalt. :(
13/16 A kérdező kommentje:
#12 Ne tessék a 7-est bántani, ő az egyetlen aki valamennyire válaszolt a kérdésre és nem viccelte el. Ergo eddig a leghasznosabb válasz!
(ugyanis a zöld/piros kéz a válasz hasznosságára és nem pedig a szimpatikusságára vonatkozik!)
2024. máj. 15. 12:45
14/16 anonim válasza:
A 7-es ugyanolyan troll (és pasi), mint te.
15/16 anonim válasza:
Ezen ne is idegeld magad. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!