Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak pusztulását kívánó...

A férfiak pusztulását kívánó nők tisztában vannak vele, hogy akkor megszűnne az insta profiljuk?

Figyelt kérdés
2024. máj. 15. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
10.: sajnos én már találkoztam a ferfiak pusztulását kívánó elmebeteg nővel. Nagy az Isten állatkertje.
2024. máj. 15. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

7-es egy régóta itt ténykedő ilyen versenyző, többször találkoztam a hasonló gondolatmeneteivel.

Valami nagyon félremehetett nála...

Mennyivel egyszerűbb egy anonim fórumon gyűlölni a férfiakat, mint tenni az életében a megoldásért.

Szomorú, hogy rengeteg nő használja ilyenre ezt az oldalt. :(

2024. máj. 15. 12:17
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 Ne tessék a 7-est bántani, ő az egyetlen aki valamennyire válaszolt a kérdésre és nem viccelte el. Ergo eddig a leghasznosabb válasz!

(ugyanis a zöld/piros kéz a válasz hasznosságára és nem pedig a szimpatikusságára vonatkozik!)

2024. máj. 15. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
A 7-es ugyanolyan troll (és pasi), mint te.
2024. máj. 15. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezen ne is idegeld magad. Pont.
2024. máj. 15. 14:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az összefüggés? 😂😂
2024. máj. 16. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!