Szoktatok edzőterembe járni?
Figyelt kérdés
máj. 10. 11:04
1/13 anonim válasza:
Edzőterembe nem járok, otthon szoktam csak súlyzós edzést csinálni. Illetve sétálni, kocogni és rendszeresen kerékpározom is.
3/13 anonim válasza:
Én se járok edzőterembe. Otthon van súlyzóm, meg futni szoktam menni, meg most elkezdtem belekóstolni a saját testsúlyos edzésbe.
4/13 anonim válasza:
Nem járok edzőterembe, de csoportos tornára járok hetenként kétszer, úszom, és sokat vagyok a szabadban.
6/13 anonim válasza:
Régebben szerettem, de amióta ennyire megdrágult, azóta már nem járok.
9/13 Metionin válasza:
Nem, régebben párszor mentem de aztán vettünk otthonra súlyzókat és inkább azt használtam, leginkább covid alatt mert akkor nem lehetett járni sehova. Utána visszatértem a megszokott sportomhoz és újba is belekezdtem, így már nincs kapacitásom külön súlyzózni, néha beszállok amikor párom csinálja, de csak kb. hogy lássam, mekkorával tudom csinálni.
10/13 anonim válasza:
Otthon mozgatom le magam, nincs időm terembe járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!