Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a mai férfiak?

Miért ilyenek a mai férfiak?

Figyelt kérdés

Valahogy mintha kihalt volna belőlük a meghódítási ösztön.

Most nem arra célzom, hogy luxus dolgok meg ilyenek, hanem ha érdekeli őket egy nő, akkor legalább írni neki, felhívni vagy ilyenek.

Mintha mindent nekünk nőknek kéne csinálni! Elképesztő !

2024. máj. 10. 06:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%

3-as "bolognai a kedvencem"

Nem belekényelmesedtünk,hanem belefáradtunk.A női f..szságaitokba!

2024. máj. 11. 15:54
 32/35 anonim ***** válasza:
31 erről beszélek én is.
2024. máj. 11. 16:00
 33/35 anonim ***** válasza:
82%

Hova lett?

Csak nézz szét az oldalon, kedves kérdező, és idővel megleled a választ saját magad is. Javaslom neked az itteni felnőtt párkapcsolatok témakört tanulmányozásra. Látni fogod a rengeteg arrogáns, nagyképű, empátiahiányos, maximális elvárás de én tenni nem akarok, meg változni se vagyok hajlandó senkiért féle modern feminista nőket hőbörgöni, és mindenért a férfiakat hibáztatni. Fogsz látni ott olyat is hogy aki ezzel az általad meghódítási ösztönnek nevezett jelenséggel próbálkozott, őt mindenféle elmebetegnek, erőszakosnak, bántalmazónak fogják megbélyegezni, és közösen hánynak rá savat. Ha tehetnék ki is csinálnák. Fogsz látni olyanfajta kettősmércét is hogy sok modernkori nő a feminizmus minden előnyét szeretné, de közben a régi világ összes előnyét is, a férfiakra pedig irracionális, teljesíthetlen terheket rakna ezzel. De igazából ebbe bele se gondol mert egyrészt ennyire érzelmileg és empátia ügyben is nulla, másrészt meg ennyire önző, flegma és nagyképű hogyha átérezné még akkor se érdekelné, csak neki meglegyen adva minden. A másik ennek pedig legyen eszköze, és legyen érte hálás.

Ez meg hogy írni, felhívni, az vele a baj hogy tök alap lett a felhőztetés, hülyítés, illetve a ghosting is. Elmondom neked a ghosting eredetileg a legelvetemültebb bántalmazó elmebetegeknek volt fenntartva, a no kontakt jegyében. Manapság kb az összes nő megideologizálja hogy miért oké ghostingolni bárkit, hiszen ha elmondaná az igazat akkor biztos bántalmazna a másik. Közben szó nincs erről csak az adott nő ennyire gyáva, sunyi és jellemtelen, hogy lazán ghostingol és még a másikat hibáztatja érte, meg minősíti őt le megelőlegezve hogy erőszakos bántalmazi az összes férfi. Mindezt úgy hogy a férfi már lehet a huszadik ilyen kapcsolat kezdeménybe tett bele csomó energiát, mert ugyan szeretnek a nők az egyenjogúságról papolni manapság de mégis a férfi legyen aki szórakoztassa, vigye helyekre, áldozzon bele pénzt és nyűgözze le mindennel. Na most akkor egy ilyen nő csak gondol egyet és random eltünik, letiltja mert hirtelen lett jobb. A sokadik után szerintem bárki kiégne és hagyná a 'csába az egészet.

Szóval röviden a lényeg, köszönd a jelenkori nőtársaid egyre nagyobb felének, és pontosan az ő viselkedésüknek.

2024. máj. 11. 16:07
 34/35 anonim ***** válasza:
59%

Jobban belegondolva mindig azok a párkapcsolataim voltak jók, ahol a srác odavont magához és jól szájon csókolt.

Nyilván most nem arra gondolok, hogy random csókoljon meg valaki. Azért azt lehet érezni, hogy alakul valami, van kémia.

Lehet, hogy a világ megváltozott, de az emberi érzelmek/természet nem változik olyan gyorsan!

2024. máj. 11. 19:31
 35/35 anonim válasza:
68%

Nem szoktak nagyon lepontozni a GYIK-on, mert igyekszem korrekt válaszokat adni, na de majd most...

"Valahogy mintha kihalt volna belőlük a meghódítási ösztön."

31# válaszoló röviden és tömören megfogalmazta a miértet, a választ. "Nem belekényelmesedtünk, hanem belefáradtunk. A női f..szságaitokba!"

Néhány történet a saját tapasztalataimból.

Korombeli bolti eladó. Elvált anyuka. Két értelmes mondatot nem tud mondani, flegmázik, a vállát vonogatja. Beszélgess egy ilyennel.

Szomszédasszony. Pár évvel idősebb, mint én. Szintén elvált. Erős smink, már-már harci gálában van, vagy hadiösvényen jár, ki tudja. Karcos, flegma, ki ha nem én stílus. "Adja a bankot" miközben úton-útfélen átbasszák az agyát.

Volt középiskolai osztálytársnő. Elvált, kamasz gyerekkel. Szintén erős, néha már-már nevetséges smink. Flörtöl velem, vagy mi a búbánatot csinál. Fölveti, a közös program ötletét, majd amikor határozottan igent mondok, abban a pillanatban vissza is lép. Jutalma; masszív negligálás. Vergődik még egy kicsit pár alkalommal, aztán arra legalább rájön, hogy valamit elbaszott, de hogy mit, az már nem áll össze neki. Nem vagyok játékszer, hogy az egóján esett csorbát rajtam/velem köszörülje ki.

Többek között az ilyen és hasonló, és ennél durvább történetek miatt nem lépünk már...

2024. jún. 17. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!