Hogyan kell barátkozni?
Félek, hogy valaki nem fogadja kedvesen az érdeklődésemet.
Sok mogorva emberrel találkoztam már és eléggé megmaradt bennem.
Attól függ,hogy melyik nemmel barátkoznál, hol élsz és mi az érdeklődési köröd illetve melyik korosztályt célzod meg :)
Nem mogorvák az emberek,inkább bizalmatlanok.
Félek a visszautasítástól ezért el sem merek hívni senkit egy kávéra.
Pedig jó lenne.
Ha ismeretlenek vagytok, fel kell venni valahogy a kontaktust.
Valami közös dolgot kell találni.
Nagyon jó módszer valami apró szivességet kérni.
Nekem szociálisszorongásom van ezért én rettegek. De nekem például az segítet, hogy az elvárasaimat magam felé, (hogy rögtön cselekedjek csináljak valamit jól csináljam, legyek jófej győzzem meg őket értékemről tudjam egyáltalán kifejezni magam legyek olyan normális mint más)letettem.
Tudom magamról, hogy nekem általában idő kell és, hogy nem vagyok olyan, mint mások akik rögtön nyitni tudnak és alkalmazkodni társasinterakciókhoz beszélgetésekhez.
De megnyugtat az a tény hogy nem vagyok egyedül és esetlegesem ha nem olyan rossz szinten mint nekem de másnak is nehézséget okoz.
Így csak akkor beszélek, ha úgy érzem tudok. Épp most hozzá tudnám fűzni és várok míg könyebben fog menni.
Magamfelé elvárásokkal állandók fejemben lévő szavakkal ami hol azt mondja tudatosan menni fog. Vagy a sebzett belső gyermekem, hogy elfognak utasítani nem fog menni. Engem pluszban leterhel hozzá az elvárások, hogy teljesítsek. És teljesítsek úgy ahogy egy normális ember még inkább kikészítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!