Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megsérthettem vkit hogy nem...

Megsérthettem vkit hogy nem ismertem meg. Ezáltal hidegül is. Hogyan hozzam helyre?

Figyelt kérdés

2 éve nem láttam személyesen csak telon tartunk szakmai kapcsolatot. Es találkoztunk es hát katasztrofa voltam kb.

Teljes hátraarcot fordított a telot se veszi fel. Es az se "pártol" engem, aki vele volt és szintén ismerem.

Kegyetlen ez az érzés:(

#jó kapcsolat halála
2024. máj. 7. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem enyhe prozopagnóziám van, átérzem a dolgot.

Írnék neki egy e-mailt, amiben leírnám, hogy nem állt szándékomban megsérteni. Nem ignorálni akartam, hanem egyszerűen nem ismertem meg (mert rossz az arcmemóriám) és emiatt nem viselkedtem úgy, ahogy szerettem volna vele.

Itt fel lehet ajánlani, hogy ne csak e-mailen/telefonon tartsátok a kapcsolatot, hanem hébe

-hóba elmehettek mondjuk kávézni egyet. Ez egy jó békítő gesztus, ha nagyon bánt téged a megromlott kapcsolat.

Ha meg visszautasítja, akkor az az ő baja.

Megjegyzem, nagyon gyerekes dolog így hisztizni. Normális esetben odamenne hozzád, hogy "Haragszol rám valami miatt?" vagy valami, és akkor rögtön meg is tudod neki magyarázni, hogy dehogy, csak nem esett le neked hogy ő az.

(Volt hasonló szitum, én rokont nem ismertem fel, és ő is inkább cirkuszt rendezett megbeszélés helyett. Nem is foglalkozom vele, bár ez csak egy a sok idok közül)

2024. máj. 7. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!