Miért kérdezi folyton? Miért csinál így?
Figyelt kérdés
Volt párommal akár hányszor elkezdünk beszélgetni mindig bekérdezi van e valakim.
Nem igazán értem hogy miért.
Ha érez még irántam valamit miért nem vállaja fel.
Multkor is egyszer csak be írt egy fekete szívecskét. Fura a viselkedése.
2024. máj. 2. 10:07
1/7 anonim válasza:
Kérdezd meg esetleg, hogy te józsi miért érdekel ez téged?
Szerinted mi tudjuk mi van az ő fejében?
2/7 anonim válasza:
Nekem az furább, hogy ezt miért nem tudod magadban elintézni, miért kell ide kérdést ki írnod.
3/7 anonim válasza:
Bizonytalan, mert láthatóan nem vele beszéled meg a problémákat, hanem ide írod ki ahelyett, hogy leülnél vele érdemben kommunikálni. Én is bizonytalan lennék egy ilyen kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
Mert mivel a VOLT párod és még mindig beszélgetsz vele okkal feltételezheti, hogy te is akarsz tőle valamit
Vagy csak egyszerűen érdekli
De ja, miért nem őt kérdezed ha ilyen jóban maradtatok?
5/7 A kérdező kommentje:
Azért mert nem mondaná meg.
Túl büszke és makacs.
És ti akik beszolongatok miért itt teszitek név és arcnékűl?
Na akkor ha ti is annyira tökösök vagytok ne itt embereskedjetek.
2024. máj. 2. 11:41
6/7 anonim válasza:
Ha hülye kérdést teszel fel akkor ilyen válaszokra számíts és hidd el ez még a jobbik volt. Írhatnánk azt is, hogy nem tudjuk mert nem vagyunk gondolatolvasók.
7/7 anonim válasza:
Mindaddig erdekled, amig esetleg valaki mase lehetsz. Ha visszamennel hozza, azonnal elvesztened az erdekesseged. Jo erzes tudnia, hogy ott vagy, es szeretne beleronditani, ha uj eletet kezdenel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!