Megkértem egy szivességre még multhéten ha lesz ideje hívjon fel ma, a reggel írtam neki semmi választ nem adott. Szerintetek szakitsam meg vele a kapcsolatot?
Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten. Én megszakítanám vele a kapcsolatot, aztán ha neki kell valami, akkor ugyanezt játszanám vele.
Nekem is volt ilyen ismerösöm, aki mindig elvárta, hogy pár délutáni sültkolbászért segítsünk neki de azonnal, aztán amikor nekem kellett a hely az udvaron, meg a segítség, hogy a cabrión ponyvát cseréljünk, akkor jött, hogy 3 hét múlva nyaralás, kell rá készülni, majd 6 hét múlva itthon lesznek, akkor csináljunk idöpontot.
Persze jött összel megint "tanácsot kérni", burkoltan elvárta a segítséget is, de jöttem én is, hogy renoválok, feleség egyetemet kezdett, most nincs idöm, de a tanácsot szépen telefonban megkapta, mit hogyan, és sok sikert kívántam.
Azóta eltelt 10 év, nem keresett többet.
A faszid,a csajod, vagy csak dugtok?
Nyilván lapátra vele!!!
Köszi ezt a kommentet, mert már én kezdtem hülyén érezni magamat hogy fingom sincs ki a kérdező, meg hogy kit mire kért meg :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!