Az angolok tényleg rideg, maguknak való emberek?
9
Így van, Magyaroszágon sokkal illedelmesebbek az emberek. Angliában töltött 10 évem alatt én is sokszor tapasztaltam, hogy direkt nem vesznek észre.
Azon kívül ami még idegesített velük kapcsolatban az, hogy sokat szitkozódnak, egymást jelzőkkel illetik és ezt barátságosságnak titulálják. Tehát úgy becézgetik egymást, hogy cunt (pi*a), dickhead (f*szfej), twat (ugyancsak p*na).
Ezenkívül ugye kéretlen is kioktatnak. 2 diplomás ember vagyok és több éve dolgoztam egy már egy helyen és egy kezdő angol már az első héten magyarázta nekem, hogy mit hogy kéne csinálnom. Rohadt idegesítő volt.
Ezek nem jó emberek. Az igaz, hogy követnek bizonyos szocializációs íratlan szabályokat, mivel zsúfolt kis szigeten élnek és nélküle kinyírnák egymást de nem jó emberek. Se nem segítőkészek, se nem együttérzők, se nem kedvesek. Udvariasak. Ennyi.
“ Nem hiszem hogy az angolok barátságtalanabbak mint a németek vagy a franciák.”
Németekkel kevés tapasztalatom van, de hasonlóak az angolokhoz az alapján. Teljesen felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő és érzéktelen nép. Az osztrákok is.
A franciákban is van arrogancia de emberibbek, képesek érzelmeket őszintén kimutatni. Tehát jobban kiismered őket mint az angolokat akiknél nem tudod hányadán állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!