Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai felnőttek ennyire...

A mai felnőttek ennyire levannak maradva a világtól?! Nem látják, hogy rajtam van a fejhallgató, és hallgatok egy élőadást? Miért nem jeleznek nekem ahelyett, hogy leszídnak azért mert nem értem rá köszönni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 25. 19:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ha nem most, akkor mikor?
2024. ápr. 25. 20:22
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Biccentésért senki nem szokott 50 forintokat beszedni!

De amikor majd egy éppen utadat keresztező kötöttpályás járműre sikerül elölről felszállnod menet közben, akkor majd újragondolod a komolyságát annak, amit ide kiírtál kérdésként! Ja, akkor már nem!

Ha nem tapos el senki, akkor meg 10 éven belül olyan szinten leszel süket, mint egy üteg!

2024. ápr. 25. 20:34
 13/22 A kérdező kommentje:
Mit érdekel?
2024. ápr. 25. 20:42
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak az önhibájukból - idővel - munkaképtelenné váló embereket is a normális többség befizetéseiből, adóiból, járulékaiból kell kitartania a társadalomnak! Egy kicsit más prízmán keresztül vizsgálnám az állam helyében azokat a munkaképteleneket, akik önhibájukból váltak azzá!
2024. ápr. 25. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom, te vigyorogva finanszíroznád zsebből mások felelőtlenségének következményeit! Tudom, most igennel válaszolsz, - csak azért, hogy provokálhass másokat! De mi van, amikor ténylegesen bele is kell nyúlnod a zsebedbe mások kreténsége miatt?
2024. ápr. 25. 20:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Semmi.
2024. ápr. 25. 20:50
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Éretlen vagy a témakörhöz! Na pá! További jó mulatást!
2024. ápr. 25. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
Felottek? Marmit 18even feluliek? Ha gyerek vagy nyilvan tanitojelleggel csesznek le. Honnan tudnak, hgy nem hallod ill, h nem is latsz 🤷‍♂️
2024. ápr. 25. 20:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy nem arról volt szó, hogy 16 év alatt nem szabad ide regisztrálni?
2024. ápr. 25. 22:14
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Ha az utcán bedugott füllel, előadást hallgatva járkálsz úgy, hogy még a hangos(abb) köszönést se hallod, akkor nagyon nagy az esély arra, hogy valahol nem figyelsz (mert nem hallod a jelzést) és elüt az autó/busz/mentő stb. Láttam már olyat, hogy majdnem tragédia történt, mert a csaj zenét hallgatva mint a zombi ment lefele nézve az utcán, a busz meg majdnem elgázolta.

Ha te ilyen hangerővel hallgatsz valamit, pár év, és erősen nagyothalló leszel, amihez már hallókészülék kell.

Ha meg hallod a köszönést, de direkt úgy csinálsz, mintha nem hallanád, az meg bunkóság.

2024. ápr. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!