Mindenkinél úgy változik az ízlés társkeresés kapcsán, ahogy ő maga is változik?
Például. Idősödéssel tetszenek már az idősek.
Vagy, ha valaki kövér lesz, akkor már a kövérek tetszenek neki stb.
Én abszolút ezt vettem észre magamon. Alapvetően mindig is a saját korosztályom vonzott. 20 évesen 18-24 között ismerkedtem, most 28 évesen pedig 26-33 körül. Már nem annyira zavar egy pici túlsúly (max 10 kg), mint régen. Illetve régen nem jöttek be a kopasz pasik, de amióta elkezdtem kopaszodni és kénytelen lettem rövidre vágni a hajam, már nem zavar más pasikon se a kopaszság. Elég sok konkrét elvárásom volt a külsővel kapcsolatban is régen: legyen nálam magasabb, világos haj és szem, ne legyen túl vékony, de túlsúlyos se stb. Ezek a preferenciák részben megmaradtak, de egyik se lenne már kizáró ok.
De belső terén is sokkal kevésbé konkrétak az elvárásaim. 20 évesen fontos volt, hogy a másik is egyetemista legyen, valami érdekes, tudománnyal kapcsolatos területen tanuljon, ugyanazokat a filmket szeressük, ugyanolyan hobbijaink legyenek stb. Példa okáért képes voltam valaki azért jobbra húzni tinderen, mert jogász vagy közgazdász volt és feltételeztem, hogy tuti unalmas tucatember*.
*Erre meglehetősen frissen jöttem rá, hogy mekkora hülyeség, szóval pár hónapja ráírtam egy jogász csávóra tinderen, akivel 1,5 évvel korábban álltunk párba, de sosem beszéltünk. Azóta már egy pár vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!