Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az milyen tulajdonság, hogy...

Az milyen tulajdonság, hogy semmi kedvem beszállni beszélgetésekbe?

Figyelt kérdés
Pl. kollégákkal együtt ebédelünk, ők folyamatosan dumálnak, jön egy téma, mindenki mondja a magáét, én meg kussolok. Engem pl. kifejezetten lefáraszt az ilyesmi. Nagyon néha hozzászólok, de nem érzem igazán, hogy olyan közölhetnékem van és ez a pár szó is olyan nehezen, erőlködve jön, csak hogy ne legyek már full bunkó. Nem az van, hogy nem bírom őket, csak szimplán nem vagyok szószátyár.
2024. ápr. 20. 17:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meg ezt spékeli az egymást kibestélése is a háta mögött.
2024. ápr. 20. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:

A beszélgetésekbe akkor szoktam becsatlakozni, ha jó magamat is érdekel az adott témakör. A kollégáimnak a nagy részével, éppen hogy csak köszönő viszonyban vagyunk egymással, nem vagyunk rosszban, csak más az érdeklődési körünk. Kettő olyan kollégám van akikkel hosszabban szoktunk dumálni, akár a munkahelyen kívül is összejárunk néha.

10-15 évvel ezelőtt jobban szerettem az embereket, mint a mostani világban.

Röviden válaszolva, nincsen ebben semmilyen tulajdonság. Teljesen normális életet élsz így is. Nem minden ember egyforma, különbözzünk és ez így van rendjén. Elég unalmas világban élnék, ha mindenkinek egyforma lenne a gondolkodása, és világelképzelése.

2024. ápr. 20. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!