Miért van az hogy a török férfiak sokkal kedvesebben,szeretetteljesebben írnak, beszélnek?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 20. 07:30
11/13 anonim válasza:
Uncsitesóm is oda házasodott. Csak addig volt lovag, amíg a gyűrűt felhúzták, utána visszavett. Aztán meglett a gyerek, az áhított fiú, aztán most romokban a házasságuk. Hülye csaj nem tud hazajönni se, vagy otthagyja a nyomi gyerekét. 🤷
12/13 anonim válasza:
Én ismertem törököket és tényleg ilyenek. Kicsit szentimentálisak,az olaszokhoz tudnám hasonlítani őket. Illetve erősen vallásosak vagy legalábbis olyan közegben vannak. Továbbá rengetegen dolgoznak idegenforgalom területén (az ország kb a nyaralóhelyeiből él),így van bennük egy közvetlenség.
De,ahogy írják is, az igazi énjük felszínre kerül úgyis (persze ez minden emberre igaz).
13/13 anonim válasza:
#11 érdekes nekem meg az ismerősi körben mindkét házasság nagyon jól működik, ahol törökökhöz házasodtak. Szerető, támogató apukák, jó férjek, de persze ez nem azt jelenti, hogy minden török ilyen lenne - ahogy minden magyar sem csak jó vagy rossz. Most azt is úgy írod, hogy megromlott a házasságuk, mintha a magyar házasságok 80%-ára ez nem lenne ugyanúgy igaz😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!