Csak én vagyok olyan, hogy őrületbe lehet kergetni a nagyon elcsépelt szóviccekkel vagy viccekkel?
Néhány példa:
Mivel vendéglátós vagyok gyakran előfordul, hogy valami összetörik. Ilyenkor az egyik kollégám mindig bekiabálja, hogy ,,legalább nem kell mosogatni”
Az egyik haveromtól elköszönök a telefonban, mert álmos vagyok erre ő beközli, hogy ő meg Zsolti.
Anyámnak valamire mondom, hogy mindegy. Anyám: ,,a mindegy az a száztizenegy meg az ezertizenegy’’
Mesélem a kollégámnak, hogy összefutok meló után az egyik barátommal. Kollégám: ,,csak nehogy betörjétek a koponyátokat.
Ugyanennek a kollégámnak mesélem, hogy felszálltam az xy buszra. Kollèga: ,,mi vagy te madár?”
És mindegyikben a az a közös, hogy amikor először hallottam még lehet nevettem is rajta, de századjára már nem igazán megy, egyébként szeretem a jó vicceket, meg én is szoktam mesélni, de ezekkel az elcsépelt szóvicekkel vagy mondatokkal ki lehet kergetni a világból.
" szomjas " akartam írni. kimaradt egy betű.
" ivás közbe a szádon az üveg pet palack.. abba van az ásványvíz. Vagy más a neve? Valaki merő poénból oda nyúl, és összenyomja... Rád fog ömleni a folyadék...
13,Mi az a " tessék? "
Nem találkoztál még olyannal aki mindenbe a hibát keresi, emberrel?
Csomó poén mindig attól függ, ki milyen lelki állapotban van.
És akkor lehet idegesítő, ha már amúgy is jól belém ( bele ) gázoltak a lelki világába.
12-s válaszom kicsit kiegészítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!