Reggelente kinek mi segít az emésztés megindulásában?
Figyelt kérdés
ápr. 18. 20:03
1/12 Ghgj válasza:
Egy nagy pohár víz. Tuti recept, letolod ébredés után, 10-20 perc múlva indul a móka. :D
2/12 anonim válasza:
Nekem sajnos, cigi meg a kávé. Ez tartozik a reggeli rutinomba, ha ebből valami kimarad, akkor nem tudok menni wc-re. Viszont, aki nem dohányzik vagy nem kávézik, azok esküdnek a reggeli langyos pohár vízhez. Kinek mi vált be.
3/12 anonim válasza:
2, nem kell langyos legyen. Sima pohár víz, kinek, hogyan esik jól.
4/12 anonim válasza:
Hidegen, "lefordítható keménységűre" habosított 1,5-es tej, édesen változatos sokféleségű ízesítéssel; komótos ráérőséggel, szinte harapva bekanalazgatva.
5/12 anonim válasza:
A rendszer. Kb a nap ugyanazon időszakaszában van minden. Egyik időben wc masik napszakban evés ugyanigy az alvás munka ébrenlét is. Ilyen szempontbol minden nap egyforma.
A szervezet meg rááll a szokásokra.
6/12 anonim válasza:
Nem kell semmi hozzá, megindul magától, én nem csinálok semmit, csak felébredek.
7/12 A kérdező kommentje:
A vizet kipróbálom ,hátha :) köszönöm!
ápr. 18. 21:13
8/12 anonim válasza:
Hideg zuhany. Akkorát sokkol, hogy összeszarom magam. ^_^
9/12 anonim válasza:
Nekem egy erősebb kávé lenne ez, nem húzóra ugyan, de mégis gyorsan fogyasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!