Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tekinti az emberek egy...

Miért tekinti az emberek egy része ingyenélőnek a rokkantakat?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 17. 15:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Ên ilyenről még nem hallottam.
2024. ápr. 17. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Mert mindenkit annak tekintenek akinek van valami jövedelme-juttatása-kedvezménye akármilye amiért nem melózott meg.
2024. ápr. 17. 15:43
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
*akármije
2024. ápr. 17. 15:44
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Mert primitív. Ezzel magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy íme ilyen korlatolt, kretén vagyok én, ez van
2024. ápr. 17. 15:45
 5/17 anonim ***** válasza:
19%

Mert jelenleg az a kormány van hatalmon, ahol "aki nem dolgozik ne is egyék" megszólalás teljes valid ellenérve annak, amiért nem emelik a családi pótlékot. Tehát aki kisgyermek, vagy kisgyermeket nevel, az nem érdemel ételt az asztalára.

Innentől kezdve, aki egyik sem, hanem rokkant, szerinted milyen megítélés alá kell, hogy essen?

Félretéve a kirohanásomat, én azt tartom valószínűnek, hogy több olyan "leszázalékolással" találkozik az ember, ami puszira ment a hivatalban, és mellette még jól meg is tudta magát szedni maszekból az illető és/vagy több olyan valódi rokkanttal találkozott, aki teljesen elhagyta magát, és olyan dolgokra képtelen, amiket amúgy meg tudna csinálni. Mellette meg vegzálja a keresőképes rokonait, hogy neki nem elég jó az oops zsepi, neki a zewa kell, meg a satöbbi, és mint rokon nem rakhatod ki, mert akkor téged bélyegeznek meh.

2024. ápr. 17. 15:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Itt a gyakori kérdésekben írt több kommentált is más kérdéseiben úgy hogy ingyeneloknek titulálta a sorstarsaimat és ezáltal engem is.
2024. ápr. 17. 15:47
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Miért kell felvenni kerdező, mit érdekel tőled, hogy józsi piripócsról mit gondol a rokkantakról?

Nyilván, ami az üres, műveletlen fejében van, ahogy kiputtyant az anyjából a vécén, azt viszi magával.

A te dolgod, hogy felvilágosítsad?

A te dolgod, hogy megváltoztassad?

Befolyasolja neked az őszi mélyszántást, hogy egy csomó sötetfejű zombi mit gondol?

Szerinted neked ezzel foglalkoznod kell?

Szerintem ezen gondolkodj, hogy neked miert szamít ez….

2024. ápr. 17. 16:02
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
*mit érdekel téged, bocs
2024. ápr. 17. 16:03
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Mert Magyarországon az emberi életnek nincs értéke, és ha idős vagy, beteg, vagy rokkant, az számukra értéktelen ember, akiből nincs hasznuk. Ezért tart az ország ott ahol. Azokban a kúltúrákban ahol az időseket, rokkantakat, betegeket tisztelik törődnek velük, odafigyelnek rájuk azok virágoznak.Lásd Dél-Ázsia és hogy 1970 óta mit értek el.
2024. ápr. 17. 16:45
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Az ok a korrupció. Az emberek többsége úgy találkozik a rokkant témával, hogy a 99%-ra leszázalékolt, 20 éves, milliárdos zsírci***ány megint 8 parkolóhelyet foglalt el egyetlen BMW-vel, érvényes igazolvánnyal, miközben a 97 éves tolószékes, lábatlan, 12%-os néni meg 3 négyzetméteres lyukban tengődik havi 12 ezer juttatásból.
2024. ápr. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!