45 éves férfi kinézhet 30-35 évesnek attól mert nem autózik, nem iszik alkoholt, sportol stb?
Egy kollégám 45 de komolyan max. 35 nek néz ki. Nulla ősz hajszál, semmi kopaszodás, szinte nincsenek ráncai.
Azt mondja ő szinte sosem autózik, csak ha nagyon muszály, sokat gyalogol vagy bicajozik plusz sport és viszonylag egészséges étkezés.
De az autózást nem értem milyen hatása van kinézetre?
Igen, hozzá járul, meg a gének is.
Ezért néz ki 💩ul sok magyar (nemtől függetlenül), mert nulla testmozgást végez, mellete ellenben piálgat és/vagy dohányzik.
Lehet arra gondolt, hogy autózás helyett gyalogol vagy biciklivel közlekedik, szóval ezzel is sportol. Valószínűleg szerepet játszik mindez abban, hogy fitt, de az átlag ember még nem nézne ki 10-15 évvel fiatalabbnak csak azért, mert ilyen életmódod folytat. Ezek olyan dolgok, amik inkább csak a statisztikákban látszanak. Ettől függetlenül érdemes példát venni róla.
Van az a gazdag csávó,Bryan Johnson, aki arról híres, hogy vagyonokat költ el arra, hogy örökre fiatal maradjon. Szerintem forintban milliárdoknál tart. Na ő is pont annyinak néz ki, mint amennyi a kora, csak látszik rajta, hogy fitt és egészséges. De ettől még nem néz ki fiatalabbnak.
Genetika feltétlenül kell hozzá.
Engem 40 évesen 30 nak gondoltak anyám 90, és egy 80nál nem mondják többnek inkább 75 78 nak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!