Kinek,hogy és mivel sikerül az elengedés?Az élet bármely területéről is legyen szó?
Egy olyan dolgot, amiről már eleve tudom, hogy limitált ideig tart (pl. iskola, tanfolyam), könnyen elengedek, mert már eleve tudom, hogy nem tart örökké, és úgy készülök.
Ha párkapcsolatban hagynak el úgy, hogy én szerettem a másikat, akkor engem ezen csak az segít, ha valaki mást újra tudok szeretni. (Nem szoktam magamban megideologizálni, miért is nem volt jó, ami nekem jó volt, mert tudom, hogy nem igaz.)
Ha egy barátság szakad meg, akivel jól éreztem magam, akkor megpróbálok a többi barátomra támaszkodni, akik mégis velem vannak, és arra gondolok, hogy valószínűleg neki azért olyan fontos nem voltam, szóval kár erőltetni, ha nem kölcsönös.
Türelemmel.
Bizalommal.
Bizalommal elsősorban magad felé, aztán nyitni az élet más dolgaira vagy más emberek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!