Ki milyen esemény előtt izgul, görcsöl a legjobban?
Igaziból az összes előtt amit felsoroltál. Nagyon szorongós vagyok sajnos.
Legjobban azonban az orvosi vizsgálatok előtt izgulok. Tudom szégyen, de valamiért rettegek az orvosoktól.
Második helyre tudnám sorolni a több ember előtti előadást/felszólalást. Főiskolán is utáltam már a prezentációkat. Gimiben emlékszem média órára kellett valami hülye plakátot készíteni. Nagyon visszahúzódó voltam, kiálltam az osztály elé, elkezdtem a mondandóm, a tanár többször rám szólt, hogy hangosabban, hangosabban!! Majd a helyemre zavart.
N
Meg tudnék őrülni az egyetemi csoporttársamtól. A tanár megengedte hogy kimenjünk óra alatt wc-re, de ő nem menne ki. Hetente legalább egyszer van egy óra amikor össze-vissza mocorog meg ficánkol a padban az utolsó fél órában, nagyon irritáló ez az örökös mozgás aztán vége az órának is rohan ki. Sosem értettem miért nem megy ki óra alatt ha ennyire kell pisilnie és miért nem szólt rá eddig senki.
Engem ő irritál a legjobban és az előtt az óra előtt izgulok amikor vele kell lennem, hogy megint felizéli-e az agyam...
Első nap a munkahelyen.
De tényleg jó keményeket írtál, nehéz választani. A bírósági tárgyalásról vagy a forgalmi vizsgáról nem tudnák viszont beszélni, mert még nem volt.
Én is szorongós vagyok, így az összes előtt elő tud fordulni minimum egy minimális izgulás, pláne, amikor ismeretlen terepen, új helyzetben, új helyszínen vagyok. De általában hamar elmúlik, ami ez alól kivétel, az nekem is az "orvosos" rész, amennyiben kórházban vagy a fogorvosnál történik.
Ami nálam második helyen van, az a nagyobb volumenű vizsga, abból is inkább a szóbeli. Régebben egy prezentáció előadása előtt is képes voltam szétagyalni, szétstresszelni magam, de (nem szeretném elkiabálni) úgy tűnik, az egyetem kicsit megedzett ilyen téren is, és már csak minimális izgulás van előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!