Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hordtok nagyon márkás (drága)...

Hordtok nagyon márkás (drága) ruhát/cipőt/táskát/órát?

Figyelt kérdés
Ciki ha valaki nem hord márkás dolgokat, de igényesen öltözködik?

2024. ápr. 12. 17:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem kicsit gázak is tudnak lenni a nagy márkajelzések. Szeretem a jó minőségű termékeket, szokták is dicsérni a szereléseimet, de sosem a márkák miatt, mert 2 cipőmtől eltekintve nincs is rajtuk felismerhető embléma.

Arra pedig kimondottan büszke vagyok, amikor egy értékes terméket nagyon akciósan tudok megvenni. Szerintem tök jó, ha valami jól néz ki, másoknak is tetszik ÉS még olcsó is volt.

2024. ápr. 12. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán hordok márkás ruhákat pedig tele vagyok velük. Nem a legdrágábbak mert arra nekem nincs pénzem, de a leggyakoribb márka a szekrényemben a T. Hilfiger és a Polo Ralph Lauren. Ausztriába és Olaszországba járunk ruhát venni, nem itt vesszük öket.
2024. ápr. 12. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Számomra a hivalkodó márkalogóknál alig létezik prolibb és nevetségesebb dolog. Igyekszem minőségi dolgokat vásárolni, olyanokat amiket sokáig ki tudok használni (főleg cipőknél fontos nálam) de ez nem mindig egyenlő drága márkával.
2024. ápr. 12. 19:01
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyes! Nagyon draga is van, fast fashion is. Csak kenyelmes legyen, jol nezzen ki es jol erezzem magam benne. A tobbi nem erdekel. ;-)
2024. ápr. 12. 19:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Mentek a zöldek! Köszi a tartalmas válaszokat mindenkinek! :)
2024. ápr. 12. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak cipőből veszek márkásat (Adidas vagy Nike), de a lehető legolcsóbbat, ami kényelmes. Azon kívül nem hordok márkás ruhákat, nem érdekel a divat. A cipő is csak azért érdekel, mert fáj a lábam.
2024. ápr. 12. 21:22
 17/22 anonim ***** válasza:
12%
Csak olyat hordok, nem vagyok proli.
2024. ápr. 12. 21:25
 18/22 Metionin ***** válasza:
100%
Nem. Vannak drágább holmijaim de nem annyira ismert márkák, inkább bizonyos szubkultúra réteg ismeri fel de sokszor azokat is túrtam vagy másodkézből vettem. Kifejezetten nem szeretem, ha valamin jól látható márkajelzés van és a legtöbb ilyen menőnek titulált márka terméke nem is tetszik.
2024. ápr. 12. 21:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érdekem.
2024. ápr. 12. 22:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A nagyon márkás, drága ruhákról pont nem vírit 100 méterről a logó.

A nagy márkajelzés nekem ciki.

2024. ápr. 13. 04:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!