Az mennyire megvetendő, hogy szerencsétlen Karsai Dániel videóit 2x sebességgel nézem a YouTube-on, mert így sokkal jobban átjön az érzelem az üzeneteiben?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy nem tehet ő róla, sőt valószínűleg idén meg is halhat, sajnálom szegényt, igaza van.2024. ápr. 12. 01:11
11/15 anonim válasza:
(Hú, már megijedtem, hogy meghalt, rá is kerestem, de nem, csak a kérdező nem tudja, mit jelent a kegyeletsértés.)
Szerintem nem gond egyáltalán, legalábbis ha nekem ilyen bajom alakulna ki, én nem érezném fájónak, hogy így hallgatják a videómat.
12/15 anonim válasza:
Ki az a Karsai Dániel? Valami botlábú focista? NB2?
13/15 anonim válasza:
Bocsánat! Már beugrott, hogy kiről van szó... :( Nagyon kedvelem őt. Egy rendkívül kitartó és erős ember. Ebben az állapotában minden egyes kiejtett szó fájdalommal járhat számára. Szerintem nem kellene ilyen kérdéseket kiírni. Ez nagyon gáz.
14/15 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak, de ez duuuva volt.
2024. ápr. 12. 19:30
15/15 A kérdező kommentje:
XD
2024. ápr. 12. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!