Miért lehet ez? Mi ennek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Mi annak a magyarázata, hogy egy ismeretlen, idegen férfi már egy pillantás után valamiért felkeltette az érdeklődésemet?
A köszönésen kívűl, eddig nem váltottunk egymással egy árva szót sem, még a nevét sem tudom. Mégis ha valamikor a közelembe kerül, azt valahogy egyből megérzem.
Ez a fajta érdeklődés nem csak részemről van így, hanem a másik fél részéről is ugyanezt vettem észre.
Tehát ő is szemez velem, keresi a szemkontaktust, illetve én is és stb.
Én 22 éves vagyok, ő pedig 25 körüli lehet.
ápr. 11. 16:31
13/13 Senior Séf válasza:
22 évesen ez az első eset, amikor észreveszed, hogy nem jön be mindenki egyformán? Van, akit az első perctől utálsz, van, aki közömbös, van, aki tetszik, van, aki szimpatikus, és lesz, akinek egy pillantásától megroggyan majd a térded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!