Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nyernél 5ös lottón, valamen...

Ha nyernél 5ös lottón, valamennyi részét eladományoznád?

Figyelt kérdés
pl hajléktalanoknak, állatmenhelynek
2024. ápr. 10. 10:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többfelé elosztva. De nagyon megnézném, hogy kiknek, milyen körülmények közé menne, tehát csak olyan szervezeteknek adnék, akikről tudom, hogy valóban arra költik, amilyen céllal adja az ember.
2024. ápr. 10. 10:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Családtagok, néhány közeli rokon és pár közeli barát kapna belőle, illetve néhány állatvédő szervezet. Természetesen magamnak valamivel nagyobb részt hagynék meg, mint amennyit fejenként szétosztanék.
2024. ápr. 10. 10:28
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Semmit nem adományoznék el.
2024. ápr. 10. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most is szoktam egy-egy családnak segíteni, vagy egy-egy témában csatlakozni a gyűjtésekhez (adventi akciók, jégeső, szélvihar okozta károk, stb.) Pedig nincs kiemelkedő fizetésem. Örülnék, ha tudnék többet segíteni.
2024. ápr. 10. 10:33
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Én adnék a családnak, néhány közeli barátnak. Állatmenhelynek biztos nem adnék, mert egyrészt annyira nem érdekelnek, másrészt hallottam hírét hogy egy-egy menhely mennyire túltolja. Én beteg gyerekeknek adnék, csak ott félnék, mert az alapítványokról is lehet tudni, hogy a pénz egy jelentős részét kvázi elégetik. Értelmesebbnek látnám, hogy egy-egy iskolát felújítani, vagy konkrétan egy-egy gyermekotthont rendbe rakni, vagy kórházba valamilyen berendezést megvenni.
2024. ápr. 10. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszer adományoznék nagy osszeget, inkább sokkal bőkezűbben és rendszeresebben adományoznék ha ennyi pénzem lenne.
2024. ápr. 10. 10:54
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Próbálnék gondtalanul élni. Csak befektetném.

Gondold végig ma már 2 milliárd nem ér annyit mint régen....új családi házak lakások kezdődhetnek 150.000.0000 ft-nál simán....

Hamar elmehet több milliárd ft is.

2024. ápr. 10. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Előbb a saját céljaimat valósítanám meg, utána a maradékból talán a munkahelyem alapítványának adnék belőle.
2024. ápr. 10. 12:04
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Igen, pl azoknak a kórházaknak biztosan adnék, ahol a gyerekeimet kezelték, ők megérdemlik. De mindeféle jött-ment embernek nem adnék.
2024. ápr. 10. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Adományoztam már menhely félének, nem is 1x, nem is keveset, de aztán amikor én kértem segítséget egy talált állat miatt, leráztak. Pedig mondtam nekik, hogy állnám a ktg-eit, csak hely kellene neki. 4-5 nap múlva kiírták, hogy egy másik talált állatot bezzeg befogadtak, pedig fúúúú de nagy anyagi parában vannak.
2024. ápr. 10. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!