Miért kell az embernek 30évesen öregnek éreznie magát?
Figyelt kérdés
Miért csak a tizen-huszonéves a fiatal és utána rögtön az ember öregnek számít?
Mintha egy pillanat alatt öregedne le az ember a tarsadalom szemeben ahogy betölti a 30at...ma még fiatal huszonéves vagyok de holnaptol pedig középkorú 30as?
Miért van ez?
Még él jobb esetben az ember 40-50evet de élete nagyrészében öreg? Hogy van ez?
2024. ápr. 10. 09:31
2/15 anonim válasza:
A középkorú és az öreg nem ugyanaz. Még mindig a 29 éves tini nyekergő vagy?
3/15 anonim válasza:
Nem kell. És nem is jellemző, hogy valaki 30 évesen öregnek érezze magát. Nyilván nem gyerek már, de nem is öreg, nagyon sok minden még előtte van.
Én 30-40 éves korom között éreztem magam a legjobban, akkor voltam topon.
4/15 Morzsi007 válasza:
Nem így van. Mikor 20 éves voltam, azt hittem majd 40 éves koromra öregnek érzem magamat, most 40 vagyok, de majdnem minden ugyanolyan, mint 18 éves koromban, legalábbis így gondolom.
5/15 A kérdező kommentje:
2# nem,de számítottam a kérdésre😅azt hiszem átragadt rám is a parája
2024. ápr. 10. 09:37
6/15 anonim válasza:
40 felett vagyok és csúcs formában.
8/15 anonim válasza:
Manapság már a 40-50 éves a középkorú, és a 60 éves is csak öregedőnek számít. Egy csomó akciófilmben 50-60 plusszos színész a főszereplő (Liam Neeson, Mel Gibson, Bob Odenkirk, Keanu Reeves). Furcsa példa, de a jelenség így mutatkozik meg a kulturális térben.
9/15 anonim válasza:
Én 33 évesen öregnek érzem magam. Na de miért? Ez itt a kérdés. Nyilván azért, mert nem ott tartok, ahol szeretnék. Nem vagyok megelégedve se önmagammal, se az életemmel.Ha minden úgy lenne, ahogy szeretném, akkor nem érezném így. Te miért érzed így?
10/15 A kérdező kommentje:
9# azt hiszem pusztán a ténytől hogy pár hónap és nem leszek többé huszonéves...40-50evesekkel dolgozom együtt és nem igazán latom fiatalnak azt a korosztályt már... persze ehhez az életmód és a stressz nagyban hozzájárul. Igazából nem lenne okom öregnek érezni magam, mégis valami tarsadalmi nyomasnak érzem hogy ilyen korban már azért nem számít olyan fiatalnak az ember
2024. ápr. 10. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!