Nem, inkább az inceleket kéne ellenőrizné, lévén, hogy szélsőséges esetben akár gyilkolnak is.
2024. ápr. 9. 20:48
3/33 anonim válasza:
Mármint az inceleket kellene büntetni, vagy az ellenük folyó gyűlölet hadjáratot?
2024. ápr. 9. 20:49
4/33 anonim válasza:
tanító néééééni a gyerekek a telefonomban már megint inceleznek, tessék sarokba állítani és vagy elfenekelni őket!!!
hallgass már petike 45 éves vagy én meg már 20 éve nyugdíjba vonultam. mit keresel egyáltalán a házamban? hogy jutottál be? váltani fogok pár szót anyukáddal és lesz ám nemulass
2024. ápr. 9. 20:53
5/33 A kérdező kommentje:
Az incelezést gyűlölethadjáratot.
Tekintettel arra, hogy incelek nem léteznek, legalábbis nem abban a formában, mint az a fantomkép, ami itt a gyakorin megy, függetlenül attól viszont, hogy ebben a formában fantom jelenségről van szó, elég káros és gyűlöletkeltő szokás, és mivel káros hatású is, hála az emberek hiszékenységének, meg egyéb fogkényoságnak a feminácizmus révén, ezért nem fér bele a szólás szabadságába.
2024. ápr. 9. 21:14
6/33 anonim válasza:
Igen kéne. Bár elég lenne 5 év.
2024. ápr. 9. 21:15
7/33 anonim válasza:
Őszintén nem érdekelnek. Azokkal akikkel nem azonos az értékrendem, azokkal nem foglalkozom, elkerülöm. Nem értek egyet az incelekkel, de van a világnak nagyobb gondja is. Előbb minden bűnöző legyen megbüntetve. Szerintem az lényegesebb és fontosabb.
2024. ápr. 9. 21:16
8/33 anonim válasza:
Igen kéne. Főleg hogy kb. világszintű férfi gyűlölet van, pont nincs ennek itt helye.
2024. ápr. 9. 21:18
9/33 anonim válasza:
Incel mint bűnözés?
Hova sötétedik még a világ? :D
Főleg egy nem létező jelenség bűnözés. ÁÁÁÁÁÁÁ. :D
Ez már pszichiátria kategória. :D
2024. ápr. 9. 21:19
10/33 anonim válasza:
#8 Mondj pár példát hogy ez miben nyilvánul meg lécci!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!