Ha mekiben hallod, ahogy anyuka mondja a gyerekének, h "menjél, kérdezd meg a nénitől, hogy ad-e krumplit neked", és a gyerek elindul feléd, akkor mit csinálsz? Adsz neki belőle vagy nem?
Velem ma megtörtént, kicsit megdöbbentett az eset. Egy szálat persze adok szívesen, de mi garantálja h az egy-egy szál lesz, és nem kezdi el ő is csipegetni? Meg hogy nem kap kedvet az étteremben tartózkodó többi gyerek? Meg an block, anyukának hogy jut eszébe a gyereket odaküldeni, hogy az esetleges és várható visszautasítást ő kapja?
Veletek volt már ilyen? Vagy esetleg ti csináltatok ilyet már?
"ápolt gyerekről van szó," "talán nagyon éhes"
"majdhogynem csöves," "inkább menjen, aztán vegyen kiflit"
Vagyis aki Mekibe jár, annak a gyerekét türelmetlennek kell nevelni, de a szegényeknek egy szál sültkrumpli nem jár, azok kéregetésre is csak kiflit kaphatnak? A tiktokerek meg az új milliárdosok?
Nem vagyok gyerekmániás. Szerencsére olyan a fizimiskám, hogy ilyen-, és hasonló h*eséggel nem közelít meg senki sem.
Nem értek egyet az "ilyen" szülőnek nevezett egyedekkel, mert neki kellene a pulyájával foglalkozni és nem a társadalomnak, valamint nem a társadalom eltartottjának kellene már korán nevelni a kölykét.
Nem mindenki akar ismerkedni, jópofizni a mai emberekkel, ezt is figyelembe kellene vennie a szülőnek mondott valakinek.
Ez a mai világban szerintem totál érthetőnek kellene lennie...
"Komolyan már minden putris agyhalott lekölykedzik?"
Kicsit OFF, de igen. Én pont azon gondolkodtam, hogy a világon mindenhez kell végzettség, papír, tudás. Kell a diploma, a jogosítvány, a szakképesítés, a nyelvvizsga. Ellenben az élet legnagyobb és leginkább felelősségteljes feladatához a gyermekvállaláshoz semmi nem kell. Egy öntudatlan szellemi sérültnek is ugyanaz ugyanúgy jogot adnak gyereket szülni mint bárki másnak.
Itt az a gond, hogy az anyuka illetlenségre neveli a gyereket. Nem illik oda menni valakihez így, hogy adjon a sültkrumpliból, amit eszik. Ha a gyerek magától tenné ezt, hogy vadidegenektől kér, akkor is azt kellene mondania az anyukának, hogy veszünk és azt megeheted, a néni is megvette, mi ids megvesszük az ebédet és utána megehetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!