A legtöbb gazdag ember miért unalmas?
Miért irigyled a gazdagokat? Te még normálisan, helyesen se tudsz kiírni egy kérdést!
Hol van az a kép, amiről beszélsz?
Miért nem a saját életedből hozod ki a maximumot?
Mert attól még, hogy valahogy gazdag leszel, nem feltétlenül vagy kreatív. Megöröklöd az ősök vagyonát, az miért tenne kreatívvá? Sőt inkább azt tanítja, hogy semmiért sem kell megküzdened. A többi embernek viszont igen és ettől fejlődnek.
Ami még unalmas, az a gazdagoknak nyalizás. Mintha egy középszerű valaki bevédené őket állandóan, attól ő is közéjük állhatna. :D
Tehát valami wannabe influencer felböfögött valami bullshit-et, te meg tolod tovább úgy hogy fogalmad sincs a világról?
Ha több energiát nem is teszel a dologba, nézz meg pár ilyen luxusházas bemutatót a Spektrum-on és hasonlókon. Máris rájössz, hogy kb. semmi sem igaz a gyenge általánosításból
Nekem a hobbijaik/életmódjuk miatt.
Kötelező síelés, de én nem szeretem. Kötelező utazgatás, kötelező ugyanazok. A házak lehetnek ízlésesek vagy iszonyú ronda giccsesek a sok pénzből. Sokat kell takarítani a nagy házban. A kert is egyforma.
Emellett persze vannak nem unalmas gazdagok is, de ha valaki gazdag is akar maradni, annak kötelező reprezentációs köröket kell futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!