Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 27 éves csaj, napszemcsi,...

27 éves csaj, napszemcsi, Mercedes, ha nem tetszel neki, az arcodba megmondja, igazi kemény csajszi. Nem irigykednétek egy ilyen istennőre?

Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 15:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#15: Persze, különben nem lenne Merci se XD
2024. márc. 30. 20:54
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés valakiről íródott és irónia akar lenni a vége.
2024. márc. 30. 21:13
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a Kérdező magáról írhatott így - persze nem szentírás...
2024. márc. 30. 21:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha magáról írta, akkor nagyon gáz...
2024. márc. 30. 21:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Kellene a fenének egy olyan r*banc. Gondolom sokat terpesztett a merciért. Inkább szánom az ilyeneket.
2024. márc. 31. 07:17
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ez nálatok az etalon férfiak, mert szeretitek ha lealáznak benneteket. A 2-es által körbeírt gyönyörű, finom, úrihölgy típus max az unalmas kategóriat jelenti nálatok.
2024. márc. 31. 17:21
 27/28 anonim ***** válasza:

De ez alapján mégis hogy lehet véleményt alkotni egy emberről, pláne istennőnek tartani, vagy irigykedni rá?

Mit irigyeljek? Hogy 27 éves? Voltam én is annyi. Hogy napszemcsije van? Nekem is van jó néhány. Hogy Mercedese van? Nekem meg Audim, és? Hogy beszologat másoknak? Hát én nem szoktam, csak ha már nagyon tulfesziti valaki a húrt. Hogy bírja a piát? Oké, amennyire tudom, én is bírom, de nem tudom, mi nálad a mérce.

Most ezek alapján rólam mennyit tudtál meg? Mert szerintem nagyjából ugyanúgy semmit, mint amennyire te sem mondtál semmit erről az illetőről. Még csak azt sem, hogy hogy néz ki, mást meg aztán pláne nem.

2024. márc. 31. 22:26
 28/28 anonim ***** válasza:

inkább dugnám mintsem irigykedjek

21 eves srac😂😂

2024. jún. 11. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!