Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ráírnál olyan régi haverra/ism...

Ráírnál olyan régi haverra/ismerősre, akivel 10-20 éve megszakadt a kapcsolatod, de valamiért mégis jó, pozitív emlékek fűznek hozza?

Figyelt kérdés
Ugyanakkor nem akarok zaklatni se senkit.

2024. márc. 27. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor meg mi tart vissza? Az udvarlásról sem azt írtam,hogy tilos,hanem azt,hogy az neccesebb. De pl. adódhat olyan eset,hogy régen bejöttetek egymásnak de egyikőtök sem lépett..ilyenkor akár még össze is jöhet.

De ha csak sima barátkozásról van szó,az szerintem jófej dolog. Én biztos örülnék ha vki rámírna.

2024. márc. 28. 11:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak szeretném normálisan menedzselni az emberi kapcsolataimat. Könnyen megkedvelek bárkit, ha van valami közös nevező, vagy akár 1-1 jó emlék vele. Kedves embernek tartom magam.
2024. márc. 28. 16:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem túlzás a haver kifejezés. Csak rég beszéltünk..
2024. márc. 28. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, nyilván nem kíváncsi rám, ha ilyen sokáig nem keresett. Sokszor beleestem már abba a hibába, hogy erőltetni próbáltam a beszélgetést, és sosem lett jó vége. Tudom, hogy nem érdeklek senkit.
2024. márc. 29. 09:26
 15/16 A kérdező kommentje:
14# Igen, velem is mindig ez van.. Hogy sokszor többet látok bele. De végülis mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy nem ír vissza. Túlélem azt is, nem dől össze a világ. De ha esélyt sem adok, akkor meg soha nem derül ki, mi lett volna ha.. Így legalább megtudom hanyadán állok a személlyel.
2024. márc. 29. 09:35
 16/16 A kérdező kommentje:
De én könnyen megkedvelek embereket. Még akkor is, ha régi ismerős, de jó emlékek kötnek hozzá. Áh, egy idióta vagyok... 😟😟
2024. márc. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!