Miért nem beszélget senkivel a konditeremben?
2-3 hónapja elkezdett járni a terembe egy srác, mindig bejön, köszön, ha végzett köszön és elmegy.
Mivel ez egy kis város konditerme ráadásul reggelente járunk edzeni, ezért van egy megszokott kör akik járnak, mindenki dumál edzés közben mindenkivel, kivéve ez a gyerek aki végig csendben edz mint valamilyen antiszociális, többen már nem is köszönnek neki mert teljesen úgy néz ki mint egy antiszociális hangulatgyilkos.
Pont ez a baj egy kisvárossal. Mindenki a másikkal foglalkozik és csak a pletyka zajlik állandóan.
Ezért éri meg máshová járni ahol senki nem ismeri egymást!
Például mert nem extrovertált. Nem kezdeményező típus.
Magamból kiindulva nekem nincs sok barátom, társaságba sem járok, és ha el fogok járni edzőteremben ott sem togok szerintem oda menni senkihez. De még köszönni sem nagyon fogok szerintem, mert azt érezném hogy úgy sem érdeklem senkit xdd
De ha annyira zavar téged, menj oda és barátkozz te vele. Ha senki nem kezdeményez akkor semmi nem lesz soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!