Hogy veszed észre, hogy rossz emberrel találkozol?
Leginkább úgy, hogy szabályosan (mentálisan) fáradtnak érzem magam egy idő után a társaságában, és utána kell egy kis elvonulás, mire újra fel tudok töltődni.
Ezt pedig, általában, állandó panaszkodással lehet nálam elérni, ami rosszabb esetben hőbörgő, fröcskölődő, bicskanyitogató stílusban történik. De a rosszindulattal, agresszióval, arroganciával, pletykálkodással (főleg ártó szándékúval) is ez a helyzet, illetve a hihetetlenül negatív emberekkel is így vagyok, amikor valaki szinte képtelen pozitív dolgokról beszélni, mindenben csak a rosszat látja meg, amit rosszabb esetben fel is nagyítva tálal.
Nézőpont kérdése, kinek ki a rossz. Én pl. kellemetlenül érzem magam a feleslegesen nagyszájú, nagyképű emberek közelében, akiket nem lehet kibillenteni a vak nézetükből és képtelenek másokat elfogadni. Kellemetlen a személyeskedés, nem tudok vele mit kezdeni. Kellemetlen, ha pletykálnak nekem, nem tudok mit kezdeni vele. Kellemetlen a borzasztó csendes ember, aki képtelen kommunikálni.
Ettől még nem biztos, hogy rossz emberek, de én rosszul vagyok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!