Hogy lábaljak ki az alacsony fizetés miatti depiből?
Úgy alacsony hogy még ennek is örülhetek mert mashol még ennél is kevesebbet fizetnek. Tehát még jó helyem is van, ha azt nézem.
De az ugy néz ki hogy az albi rezsi el is viszi a felét, a màik felét meg a folyószámlahitelkeret tartozásom.
Minden hónapban visszafizetem teljes egészében a számlahitelt. De aztán megint a hitelkeretből élek igy.
Semmi másra nem költök csak lakás kaja, a kajára is szűkösen(se zoldség se gyümölcs se vitaminok semmi. Májkremes kenyér szint)
Munka mellé keresek online munkákat éjszakára, de nehéz, mert kb semmihez nem ertek. Nem tudok webfejleszteni, forditani se, marketing ügynöknek se lennék jó, kva nem akarok lenni online.
De ezt tegyük is félre.
De minden hetvégém vagy ünnepek az ez miatti depitol pénztelenségtol artol szol hogy ki se akarok menni a lakásbol. Vannak ilyen pénznélkuli progik hogy sétáljak meg kiránduljak(lehetoleg ne ruhaüzletek körül sírni, hogy nem mehetek be se), meg leülhetnék piknikezni is valahol a májkrémes kenyérrel is, próbáltam hát ugy mentem haza hogy ezért a fenének léptem ki az ajtón, végre itthon vagyok.
Lelkileg és kulsőre is csak megyek tönkre. Ami kihat az agyamra is mert egyre sötétebbnek is érzem gyengül a kreativitásom is.
Folyamatábra
1.kevés a pénz megélhetés nincs.
2.pluszmunkakeresés
3. Közben zombi lesz az illető.
4.lerokkan.
Tehát a 3.4. pontot kéne most megoldanom, hogy visszatérhessek a 2. ponthoz.
Nem kifogás te értetlen. Eddig is munkát kerestem! Csak épp nem az lett a vége hogy van is, hanem az éhezés meg a depresszio. Mivel ezek gyorsabbak. Fogd már fel mi a kérdés.
Nem jarhatok amugymeg kezelésekre mivel dolgozom. Itt még 40 fokosan is be kell menni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!