Mi az oka hogy egyre fiatalabban kezdik el a lányok a szexuális életet?
Lassan már 14 éves kislány szexel.
Van ennek valami hormonális vagy társadalmi oka?
"Magyaroknál nem."
Kérdező, hány éves is vagy? Én idén leszek 34. 22 évvel ezelőtt, mikor általános iskolás voltam, felsőbb éves csajokról már simán tudhattuk, hogy nem szüzek, és magyar csajok voltak. Mindig is voltak bevállalósabb, szabadabb lányok.
Szerintem még a 16 is korai.
Szóval két éven vagy kiakadva?
Keress rá a következő jelenségre: pozitív szekuláris trend.
Ez azt jelenti, hogy az újabb és újabb generációk gyerekei egyre hamarabb fejlődnek, egyre korábban válnak szexuálisan aktívvá. Pl. Pár évtizede még 11-13 évesen kezdett menstruálni egy lány, most meg már 9-11 évesen kezd az átlag.
Fiúk esetében egy 12 éves gyerek már olyan magas mint az anyja, 13-14 évesen már pelyhedzik az álla.
Régen ez inkább 15 éves kortól indult be inkább.
Mindig NAGYON gyanúsnak találtam az olyan embereket akik ilyen formában figyelemmel kísérik a gyerkeket, pláne ha csak a lányokra hegyeződik ki az erdeklődésük. Én még csak nem is ismerek gyerekeket, nem hogy tudjak a szexuális életükről. És pláne nincs összehasonlítási alapom arról, hogy régen hány fiatal szexelt, és manapság hány fiatal szexel. Lehet pont manapság szexelnek kevesebben, nem tudom.
Engem a hozzád hasonlóak aggasztanak inkább, akik a megszállottjai a gyerekek szexuális életének. Mert ha a 14 éves kislány szexel, akkor ahhoz kell egy hímnemű degenerált is.
Én 30 vagyok
Már akkor is szexelt több 14 éves osztálytársam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!