Csajok számotokra milyen az álom pasi?
Figyelt kérdés
Gondolom ne legyen videójáték függő, azért ne is járjon mindennap ezdő terembe mert akkor az lehet a baj hogy más nőknek akar tetszelegni, írjatok le mindent magasság szeme színèt fej forma
Haja parfűm illat öltözködési stílus stb stb stb…
2024. márc. 11. 20:06
11/14 anonim válasza:
Legyen egészséges, jómodorú, vicces, olyan, aki törődik önmagával és velem.
13/14 anonim válasza:
2-es válaszolót jajj de lepontoztátok. Pedig teljesen korrekt, és normális választ adott.
Kinek bántotta meg a lelkecskéjét? Már azt sem bírjátok, ha valaki korrekt? 😆
20F
14/14 anonim válasza:
Egyszer quora-n olvastam, hogy az alapján pl hogy ezt mondja vagy azt mondja nekem, esetleg kihúz egy szituációból, amit én nem tudnék megoldani...Mindezek a dolgok hozzájárulnak. +nekem nincs külsővel kapcsolatos preferenciám, kivéve, hogy illjen a személyiségéhez, így elsőre ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!