Mennyire normális, ha egy közösség utálja azt a tagját aki munka mellett nem vállal mellékállást?
Szüleimtől nap mint nap megkapom mennyire utálnak, meg mekkora féreg vagyok amiért kb havi 160-170órát dolgozok egy munkahelyen, meg a házimunkát csinálok még. Meg mennyire utálnak, mekkora féreg, utálatos lusta trunyáta moslék stb stb és még olyan jelzők amiket nem írhattok ki vagyok amiért nem járok mellékállásban dolgozni. Amikor van időm filmezek, sokat öcsémre vigyázok, házimunkázok.
Mondtam nekik ,ha szerettek így is elfogadtok, erre ők így csak egy senki senki leszel, meg mi is annak tartunk.
Ha a közösségben ez az elvárt viselkedés akkor tök természetes hogy utálják azt aki nem így viselkedik.
Ha nem tetszik a szüleid viselkedése (amit meg tudok érteni teljesen) akkor el lehet költözni, kereső ember vagy.
Normális közösségben ilyen nincs. Gondolom mert a szüleidnek kb három munkahelye volt egyszerre, aztán már nehogy neked is jó legyen, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is ugyebár.
Ugye nem laksz már otthon ilyen mérgező környezetben?
Menekülj tőlük minél előbb.
Vagy állj ki magadért és mondd meg nekik vagy befejezik az ócsárlást vagy megszakítod velük a kapcsolatot. Aztán viszlát. Nem kötelező velük jóban lenni csak azért mert a szüleid.
Nem egy jó közösség, ahol ilyeneket várnak el.
Én utálom a munkamániásokat.
Nem normálisak a közösségedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!