Megmagyarázhatatlan szimpátia a másik nem felé alakult már ki bennetek?
Számtalanszor van olyan, hogy valaki antipatikus számunkra első ránézésre, egyszerűen idegennek érezzük. Nyilván ha megismerjük ez változhat és változik is általában.
Én most az ellenkezőjére lennék kíváncsi. Volt már olyan veletek, hogy valaki irtó szimpatikus volt számotokra az ellenkező nemből, már-már vonzó és ti magatok sem tudtátok az okát? Mivel keltette fel az érdeklődéseteket? Jó illata volt, igényes volt, nagydumás, humoros, vagy éppen komoly, laza, népszerű vagy éppen pont hogy nem népszerű? stb.stb.
A kérdést is egy válasz ihlette, mely szerint volt aki teljesen beleesett egy férfiba/nőbe, pedig külsőre nem volt az esete, kapcsolatban is volt, de valahogy akaratlanul is vonzó lett számára az illető.
Volt már veletek ilyen?
Igen. Háromszor.
Nem hasonlítanak egymásra egyáltalán, és életkor tekintetében is nagy a szórás.
Mi azon a megmagyarázhatatlan, hogy kell? Szeretnék vele lenni, és kész.
Mi fogott meg bennük?
Kisugárzás. Mozdulatok, tekintet, pillantások, reakciók. Személyiség. Az jön be, hogy vállalja esendőségét. Millió kérdésem van nekem is.
A beszéd is fontos. Elhangzott szavak, az, hogy hogyan fejezi ki magát. Az írás ugyanígy. Beléd is belédszerettem az írásod alapján. Képet ne küldj! Jó ez így :) Feldobtad a napomat.
(Töltsd inkább az idődet azzal a másikkal, akiért odavagy.)
#9 Szerintem örülj neki, hogy álélted az érzést. Megtapasztaltad! Az is valami! Tök jó élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!