Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire gáz ilyet kinyomtatni...

Mennyire gáz ilyet kinyomtatni egy papírboltban?

Figyelt kérdés

Egy meghibásodott szexjátékot szeretnék visszaküldeni csere miatt, viszont a visszaküldési adatlapot ki kéne nyomtatnom. Otthon nem tudom, nincs nyomtatóm, rokont/ismerőst nem kérek meg ilyesmire, mert nem akarom, hogy tudjanak arról, hogy nekem volt egy ilyen eszközöm. Szóval maradtak a helyi papírboltok, ahol van lehetőség nyomtatásra. Viszont a megszokott helyen meg szokták nézni az ár miatt, hogy hány oldal, és kicsit kellemetlennek érzem, hogy az a két általam ismert hely, ahová nyomtatni járok egyébként elég sűrűn, ne adj isten lássa az adatlapon, aki ott van segíteni a nyomtatók használatában, hogy "xy VIBRÁTOR".

Kérdem én, mennyire lehet kellemetlen egy ilyen helyzet?

2024. márc. 3. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Milyen visszaküldési formanyomtatványom van rajta, hogy vibrátor? Mi ez a debilség, már megint...?
2024. márc. 3. 19:53
 12/13 A kérdező kommentje:

#7 Az ügyfélszolgálatnak küldött emailemre kaptam egy választ, hogy konkrétan mit töltsek ki. (ezt: [link]

#8 Mellesleg nem tudom, hogy a lakóhelyem, hogy jön a "nyilvános helyen" nyomtatáshoz.

2024. márc. 3. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
85%
Egyetlen szó van a két oldalas nyomtatványon ami a problémát okozza, azért erre is kicsi az esély, hogy ezt bárki kiszúrja. Mivel tele van személyes adattal, nyilván ne hagyd, hogy lemásolják és elrakják maguknak, hanem egyből az adathordozóról nyomtassák ki.
2024. márc. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!