Mennyire gáz ilyet kinyomtatni egy papírboltban?
Egy meghibásodott szexjátékot szeretnék visszaküldeni csere miatt, viszont a visszaküldési adatlapot ki kéne nyomtatnom. Otthon nem tudom, nincs nyomtatóm, rokont/ismerőst nem kérek meg ilyesmire, mert nem akarom, hogy tudjanak arról, hogy nekem volt egy ilyen eszközöm. Szóval maradtak a helyi papírboltok, ahol van lehetőség nyomtatásra. Viszont a megszokott helyen meg szokták nézni az ár miatt, hogy hány oldal, és kicsit kellemetlennek érzem, hogy az a két általam ismert hely, ahová nyomtatni járok egyébként elég sűrűn, ne adj isten lássa az adatlapon, aki ott van segíteni a nyomtatók használatában, hogy "xy VIBRÁTOR".
Kérdem én, mennyire lehet kellemetlen egy ilyen helyzet?
#7 Az ügyfélszolgálatnak küldött emailemre kaptam egy választ, hogy konkrétan mit töltsek ki. (ezt: [link]
#8 Mellesleg nem tudom, hogy a lakóhelyem, hogy jön a "nyilvános helyen" nyomtatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!