A cigányok miért állítják azt, hogy Charlie Chaplin cigány volt?
Több videòban is láttam az interneten, amiben azt állítják a cigányok, hogy Charlie Chaplin cigány szàrmazàsù volt.
Láttam róla egy 1975-ös színes felvètelt, amin már nagyon idős volt és semmi jele nem látszott annak, hogy ő cigány szàrmazàsù lenne.
A bőre sem barna, mint a cigànyokè és az arca sem volt tipikus cigány kinézetű.
A cigányoknak megvan a jellegzetes arcvonàsuk amiből jól látszik, hogy ők melyik nèpcsoporthoz tartoznak.
De Chaplin egy cseppet sem hasonlìt a cigànyokra.
Akkor mégis mire alapozzàk azt a kijelentést, hogy Chaplin cigány szàrmazàsù lenne?
Vágynak arra, hogy büszkélkedhessenek.
Pedig számos világhírű zenész tehetségre büszkék lehetnek.
Itthon is írók, költők, zenészek, filmművészek, színészek, szociológus, jogászok, stb.
“Chaplin anyai nagyanyja cigány származását ő maga is hangoztatta, világkongresszusukon is részt vett ilyen minőségben. “
Vót benne. 😁
Mert ő maga híresztelte magáról!
Wikipedia kitalalta,mi elhisszuk. Biztos tole tanultak a kifeleforditott jarast.
Elvis Presley is cigany volt.
Nem tudom, érted-e, mit jelent az, hogy "származású".
Meg eleve a romák eléggé máshogy néznek ki attól függően, melyik országban telepdtek le, és keveredtek.
Egyébként úgy állítod ezt be, mintha ők találták volna ki, holott a családtól is van ilyen vélemény.
Az igazság az, hogy Chaplin származása a homályba vész, azt sem lehet biztosan tudni, hol született. Ez egy lehetséges opció, amit közvetett bizonyítékok megerősítenek. Az nem mérvadó, hogy Te ránézel valakire, és eldöntöd magadban, cigány-e.
Szabad itt kérdezni anélkül, hogy soká bunkó ne állna belém?
A.H is cigány volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!