Mennyire elvárható értékelnie egy kiskamasznak a lakásfelújítás lehetőségét?
Az én fiam 16, most fogunk költözni.
Marhára nem érdekli se a konyhabútor, se a wc ülőke.
A saját szobája színe érdekli meg hogy legyen körbe led szalag és hogy tükrös legyen a gardróbja.
Szerinted azon gondolkozik, ha 40 év múlva megörökli, akkor de jó lesz ez a ma vásárolt vécéülőke?
Kerdezo,te nem erted az anyai szereppel jaro eszmeiseget. Ez itt a legfobb problema.
Nem erted,h bele kell kepzelned magad a helyebe es anyai osztonbol tudnod kellene,hogy tedd ot boldogga.
Nem, nem fogja nézni. Te 14 évesen azt nézegetted és azon gondolkodtál, hogy hmmm, bárcsak bézs csempe lenne itt a fürdőben, ez a kék nem tetszik nagyon. Én 14 évesen halálosan leszartam, hogy néz ki a lakás, amiben lakunk, pedig anyám lakberendező, szóval gondolhatod, hogy volt némi rálátásom már a témára, de egyszerűen semmilyen szinten nem érdekeltek sem a csempék, sem az anyagminták, sem a festékek se semmi. A fél gyerekkoromat bútorboltokban töltöttem meg építkezéseken, amíg nem voltam elég idős, hogy egyedül otthon maradjak😂 Rohadt unalmas ez a téma egy gyereknek.
Akkor kezdett először érdekelni a környezetem esztétikája, amikor saját albiba költöztem, de ott még csak apróbb dekorálós szinten, aztán a színek meg egyebek később, mikor lett saját lakásom.
Úgy átlagban egy 4 évest jobban érdekel a ház belső kinézete, mint egy 14 évest.
Bár azokat is inkább a színek érdeklik, nem a vécéülőkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!