Lehet, lánynak érzem magam inkább és nem fiúnak, többször is be szoktam öltözni lány ruhába, amikor senki sem lát, még csak gimis vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
#Fiú lány akar lenni
febr. 25. 21:26
11/42 anonim válasza:
Ne aggódjál, Mannin a védelmébe fogad minden ilyen cirkuszi majmot.
12/42 anonim válasza:
Ne folytsd el a benned élő nőt,hagyd kibontakozni!
Legfeljebb transzi vagy. Kit érdekel? Engem nem igazán.
13/42 anonim válasza:
12-es te vmi lmbtq aktivista vagy? kérdező, mondogasd magadnak hogy "nem vagyok b*zi, nem vagyok b*zi" mielőtt rosszabbra fordul a helyzet
14/42 anonim válasza:
Nem vagyok LMBTQ aktivista csak simán bisex.
Én be szoktam öltőzni,senkit nem zavar és senkit nem bántok.
Azt mondom hogy nem nyomjel magaban a vágyait mert csak depresziós lesz aztan 30évesen öngyilkos.
15/42 anonim válasza:
Hát ha lánynak érzed maagad, akkor járjál lányruhában.
17/42 anonim válasza:
Kérdező ne izgulj, és ne félj önmagad lenni bárki bármir mond itt. Nekem személy szerint nagyon bejönnél, szeretem ha valaki ilyen, ez teljesen természetes.
19/42 anonim válasza:
Visszafelé fejlődik az emberiség vagy mi a p öcsöm van?
20/42 anonim válasza:
"szeretem ha valaki ilyen, ez teljesen természetes."
Jó nekem itt végem :D azt hiszem le iratkozom az életről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!