Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy roma lehet neonáci?

Egy roma lehet neonáci?

Figyelt kérdés
Egy negyedvérű roma lehet náci? Ismerek egy embert aki negyedvérben roma (cigány) de Magyarnak vallja magát. Volt skinhead, de már kinőtte és úgy viselkedik mint egy náci tiszt, lenéz másokat, olyan a járása, úgy öltözködik, haj stb.. Otthon van egy komplett wehrmacht tiszti egyenruhája, egy csomó nácis cucca van. Nem tudom ,hogy a negyedvér nem számít vagy mi? Nem sokan tudják róla , csak egy pár ember, hogy roma származású, nem néz ki úgy bár a bőre egy kicsit barnás de még a fehér bőr határán van...Ez nem provokatív kérdés csak nem értem, hogy mire fel olyan büszke...

2024. febr. 25. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az lesz ilyen gondolkodású, aki semmi másba nem tud belekapaszkodni az életben. Ismertem korábban egy férfit aki hasonlóan gondolkozott és később kiderült róla, hogy soha senkitől nem kapott szeretett. A saját anyja is lemondott róla és később sem foglalkozott vele. Normális ember nem gyűlöl valakit a bőre színe miatt. Egyszerűen annyira hátrányból indulnak a romák, hogy nem tudnak felzárkózni, de akinek sikerül az nem titkolja, hogy a legnehezebb része az egésznek az volt, hogy megkellett küzdenie az ilyen gondolkozású emberekkel.

Volt régebben (talán még most is van, nem tudom) egy bentlakásos iskola ahova többségében romák mentek és többségük le is diplomázott. Tehát igazából itt csak a lehetőségek számítanak és a családi háttér.

Persze már azt is észrevettem, hogy senkit nem érdekelnek az okok vagy a miértek csupán jól esik sok embernek utálkozni, mert akkor azt gondolják, hogy ők többek. Szerintem akkor vagy több, ha jó ember vagy.

2024. febr. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!