Miért szelektív közvetlen a magyar ember?
#2: akkor ezek szerint én nem vagyok magyar.
Egyébként hány országban jártál? 50? 100? 200?
200 ország nincs is a világon, talán még mikróállamokkal és el nem ismert államokkal sem.
Nem lesz bűntudatom a kérdésedtől, és nem csinálunk belőle lelkiismereti kérdést. Legyen bűntudata a szelektív közvetleneknek.
Nézőpont kérdése, hány ország van, ENSZ tagokkal és de facto államokkal együtt meg lehet a 200.
De egészen szürreális a reakciód: miért kellene, hogy bűntudatod legyen? Te jelentetted ki, hogy van valami, ami egyedül a magyarokra jellemző, külföldön nem. Jogos megkérdeznem, mi alapján jelented ezt ki.
Kérdező, most te magadból indultál ki? Mert nem hiszem, hogy ismernéd mind a kb. 9 millió magyar embert.
A te kis környezetedből levonni valamit és azt ráhúzni egy egész társadalomra pedig nagyfokú baromság.
"Csak azokkal nyitott, közvetlen, barátságos, meg minden ilyen pozitív tulajdonság, akiktől akar valamit"
Drágaság, nem mindenki ilyen számító ember. Én se és párom se ilyen. Akkor mi nem vagyunk mi magyarok? Kollégáimtól se akarok semmit, mégis kedves és barátságos vagyok velük és ugyanez igaz viszont.
Én is kíváncsi lennék, hogy mely külföldi országokban voltál, és ott fejenként mennyi időt is töltöttél, hogy arról ilyen következtetést vontál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!