Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Autista vagyok, vagy szimplán...

Autista vagyok, vagy szimplán bolond?

Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok sokat képzelődök, nevetgélek magamba, illetve járkálok a házba. Sokszor ahogy a gondolataimba elképzelem például, hogy valakit leütök, olyankor észrevétlenül a levegőbe is ütök. Már gyereknek is voltak ilyen furcsa szokásaim

febr. 23. 07:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
Nem fura vagy, hanem debil.
febr. 23. 10:07
 12/22 anonim ***** válasza:
14%
libed
febr. 23. 10:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy a többségnek fingja sincs hogy mi az az autizmus, es mindenre ráragasztják ami kicsit is masabb mint az átlag.
febr. 23. 11:12
 14/22 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Igen, az okoskodás addig jó, amíg békésen fórumozgat az ember és rátámad egy autista.

Mert ő nem ért átvitt értelmű jelentést, poént vagy bármi szöveget és még a másikat nézi hülyének.

Hogy arról ne is beszéljünk, amikor nem őt törlik, tiltják, hanem akinek igaza volt. Baromira irritáló. Mert miért is van valakiknek előjoguk, előnyük, másokkal szemben, holott még igaza sem volt, az értetlenkedőnek.

Egyenlő elbírálás, csupán ennyi lenne az elvárás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

febr. 23. 11:20
 15/22 anonim ***** válasza:
14# Igen, sok esetben pl a kérdező reagál túl valamit, mert nem érti az iróniát és ezért elkezd veszekedni a válaszolókkal, túlreagálja.
febr. 23. 11:40
 16/22 anonim ***** válasza:
14# Ilyen az, amikor írok egy nagyon válószerűtlen dolgot, vagy szituációt, ami a valóságban nyilván nem történne meg és a kérdező a szívére veszi, mert szó szerint értelmezi a dolgot.
febr. 23. 11:45
 17/22 anonim ***** válasza:
A kepzelges mindig akkor van,ha drasztikusan megemeljuk az endorfinszintet. Magyarul vmitol rohadt boldog vagy .
febr. 23. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:
3%
Hat normális biztos nem
febr. 23. 16:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: e jelenség bárkinél előállhat, akinek tartósan nincs társasága, magányos...

Az ingerszegény környezet egyfajta pótlása.

Teljesen normális.

febr. 23. 16:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Történetesen én is szoktam ilyeneket csinálni és én (diagnosztizált) autista vagyok, de ennyiből nem következik semmi. De még több információ esetén se a gyakorin fogod megtalálni a választ, inkább fordulj szakemberhez.
febr. 23. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!